Haberler

Akdeniz Belediyesi Halk Pikniği Düzenledi

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, hafta sonunda halk pikniği düzenledi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, hafta sonunda halk pikniği düzenledi. Pikniğe katılanlar, müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk'ün ev sahipliğinde Adanalıoğlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen pikniğe, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Parti Meclisi Üyesi İnan Kızılkaya, BDP Mersin İl Başkanı Halis Değer, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Piknikte bir konuşma yapan BDP İl Başkanı Değer, hedeflerinin kente hizmet sunmak, Mersin'de kardeşliğin ve barışın tesisi için çalışmak olduğunu ifade etti.

Eş Başkan Mutlu da seçim çalışmalarında halkla birlikte büyük mücadele verdiklerini belirterek, çalışmalara katılan herkese teşekkür etti. "Halk için çalışmalara imza atmak, bir arada örgütlü ve güçlü olmakla tamamlanabilir" diyen Mutlu, şöyle devam etti: "Bunu yaparken sizden isteğim şudur; bizim eksiklerimizi eleştirin, meclisler aracılığı ile bize eksiklikleri ulaştırın. Biz örgütlü bir hayatı istiyoruz. Biz eş başkanlarız ama siz olmadan olmaz. Çalışmaları iyi koordine etmemiz sizin sayenizde olacaktır. eş başkanlık kapımız açıktır, halkçı belediyecilik anlayışımız budur" dedi.

Eş Başkan Türk ise seçim dönemindeki aktif destekleri ve özverili çalışmaları için vatandaşlara teşekkür etti. Seçimde elde ettikleri başarının halkın eseri olduğunu dile getirine Türk, "Tabi elbette bizim mücadelemiz, sadece belediyeler kazanmak değil, demokrasi, özgürlük, eşitlik ve insan hakları mücadelesidir ve halkımızın bu mücadelesinde başarıya ulaşacağına olan inancımız tamdır. Bu nedenle Akdeniz Belediyesi öncelikle halkın belediyesidir. Yeni dönemde de yine katılımcı, demokratik, şeffaf, ekolojik ve yerinde yönetim anlayışıyla halkımız, sivil toplum, meslek örgütleri ve akademisyenlerle birlikte çalışmaya, yurttaşlarımız ve ilçemiz için önem ve aciliyet teşkil eden hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mezopotamya Kültür Merkezi (MKM) sanatçıları bir konser verdi. Eş Başkanlar Mutlu ve Türk'ün de vatandaşlarla birlikte halay çektiği piknikte, vatandaşlara kuru fasulye, kavurma, pilav ve yoğurt ikram edildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adanalıoğlu Kızılkaya Akdeniz Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title