Haberler

Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

Güncelleme:

Uyanış Büyük Selçuklu şimdi de Sultan Alparslan'ın hayatını konu ediyor. Sultan Alparslan dizisinde Alparslan'ı Barış Arduç oynayacak. Sultan Alparslan'ın eşini ise gerçek hayatta Burak Özçivit'in eşi olan Fahriye Evcen oynayacak. Peki Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan'ın eşi kimdir? Sultan Alparslan'ın karısı kim? Sultan Alparslan'ın eşleri kimler? Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

Uyanış Büyük Selçuklu şimdi de Sultan Alparslan'ın hayatını konu ediyor. Sultan Alparslan dizisinde Alparslan'ı Barış Arduç oynayacak. Sultan Alparslan'ın eşini ise gerçek hayatta Burak Özçivit'in eşi olan Fahriye Evcen oynayacak. Peki Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan'ın eşi kimdir? Sultan Alparslan'ın karısı kim? Sultan Alparslan'ın eşleri kimler? Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir? Fahriye Evcen kimdir? Fahriye Evcen kaç yaşında, nereli? Fahriye Evcenhayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

AKÇA HATUN KİMDİR?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve 2 sezonda 'Alparslan' adıyla ekrana gelecek olan tarih dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in canlandıracağı rol şimdiden merak konusu oldu. Evcen'in dizide, 1071 yılında Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'u canlandıracağı öğrenildi. Güzel oyuncunun partneri ise Barış Arduç olacak.

Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

4 Haziran 1986 yılında dünyaya gelen Fahriye Evcen, anne tarafından Çerkes, baba tarafından ise Kavala göçmenidir. Solingen'de dünyaya gelen Evcen, çocukluk yıllarında Almanya'da ailesi ile birlikte zor zamanlar geçirdiğini belirtiyor. Kendisi henüz 7 yaşındayken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başladığında Evcen'in ailesinin evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttuğu biliniyor.

Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

Fahriye Evcen, Türkiye'de tatilde olduğu bir dönemde Oya Erdoğan'ın programına seyirci olarak katılmış ve Erdoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırmıştı. Almanya Düsseldorf Heinrich- Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitim aldığı sıralarda dizi teklifleri alan ve okulu dondurarak annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, ilk olarak Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Necla karakteri ile dizi sektörüne adım attı. İlk sinema deneyimini ise 2008 yılında yayınlanan Cennet filmi ile yaşadı. Yine aynı yıl Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'da üniversite eğitimini yarım bırakan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi tarih Bölümü'nden mezun olmuştur. TİMS Productios'ın yapımcılığını üstlendiği Çalıkuşu adlı dizide Feride karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncunun dizideki partneri ise Burak Özçivit oldu. Yine Burak Özçivit'le birlikte Aşk Sana Benzer adlı sinema filminde başrolü paylaştı. 2017 yılında yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'le hayatını birleştirdi. Mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen- Burak Özçivit çiftinin 2 yaşında Karan isminde çocukları bulunuyor.

Fahriye Evcen'in Rol Aldığı Dizi ve Filmler;

- Ölene Kadar (TV Dizisi)

- Çalıkuşu (TV Dizisi)

- Yaprak Dökümü (TV Dizisi)

- Sonsuz Aşk (Sinema Filmi)

- Aş Sana Benzer (Sinema Filmi) Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

- Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi)

- Evim Sensin (Sinema Filmi)

- Yalancı Bahar (TV Dizisi)

- Veda (TV Dizisi)

- Cennet (Sinema Filmi) Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

- Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (Sinema Filmi)

- Takiye Allah'ın Yolunda (Sinema Filmi)

- Alvin ve Sincaplar (Türkçe Seslendirme- Sinema Filmi)

- Hasret (TV Dizisi)

- Asla Unutma (TV Dizisi)

Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

Akça Hatun kimdir? Fahriye Evcen'in rolü ne? Uyanış Büyük Selçuklu Fahriye Evcen rolü nedir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Uyanış Büyük Selçuklu Uyanış Büyük Selçuklu Burak Özçivit Fahriye Evcen Fahriye Evcen Fahriye Evcen Burak Özçivit Selçuklu Selçuklu Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title