Haberler

Ak Partili İsmet Uçma, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Buluştu

Pendik’te, şehit ve gazi yakınlarıyla buluşan AK Parti Milletvekili adayı İsmet Uçma, “Bize düşen geriye kalanları sarıp sarmalamak, bundan sonra ülkemizin ve milletimizin şehit vermemesine azami özeni göstermektir.

Pendik'te, şehit ve gazi yakınlarıyla buluşan AK Parti Milletvekili adayı İsmet Uçma, "Bize düşen geriye kalanları sarıp sarmalamak, bundan sonra ülkemizin ve milletimizin şehit vermemesine azami özeni göstermektir. İki üç yıldır yapmaya çalıştığımız bu" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı İsmet Uçma, Pendik'te şehit ve gazi yakınlarıyla buluştu. Programa katılan Uçma, masaları dolaşarak şehit ve gazi yakınları ile selamlaştı. Program Kur'an-ı Kerim okunarak ve dua edilerek başladı. Çok sayıda şehit ve gazi yakınının katıldığı programda konuşan İsmet Uçma, şehit ve gazileri minnetle andığını ifade ederek, "Şehitleri için gazileri için bir millet bir devlet bütün fedakarlıklarını ortaya koymayacak ta kimin için koyacak. Bugün hamdolsun onurla, gururla ifade ediyorum hiçbir yetimimizin, hiçbir dulun, hiçbir gazimizin, şehit yakınlarımızın, daha çok şey istenebilir belki yapılabilir, şartlar el verdikçe ama bir mağduriyet yaşamaması için ve onlara mağduriyet yaşatmamak için bu millet hükümeti ile birlikte seferberdir. Hamdolsun bunlar hayata geçirilmiştir. İstisnai bir durum varsa bize haberdar etmenizi özellikle istirham ediyorum" dedi.

Şehit ve gazi yakınları ile bir araya gelmenin verdiği memnuniyetten bahseden Uçma, "Bize düşen geriye kalanları sarıp sarmalamak bundan sonra ülkemizin ve milletimizin şehit vermemesine azami özeni göstermektir. İki üç yıldır yapmaya çalıştığımız bu ama gerek yerli işbirlikçileri gerek uluslararası güçler, bundan fevkalade rahatsız olmakta" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Uçma Ak Parti İstanbul Pendik Politika Güncel Haberler

title