Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, 17 Aralık operasyonun, AK Partiyi seçimlerle iktidardan alaşağı edemeyeceklerini anlayanların seçim dışı yollarla, yargı üzerinden baskı kurmak, halkta korku paronayası oluşturmak ve hukuksuzluk yapılmak suretiyle darbe girişimi olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, 17 Aralık operasyonun, AK Partiyi seçimlerle iktidardan alaşağı edemeyeceklerini anlayanların seçim dışı yollarla, yargı üzerinden baskı kurmak, halkta korku paronayası oluşturmak ve hukuksuzluk yapılmak suretiyle darbe girişimi olduğunu söyledi.

Türkiye'de belediyecilik hizmetlerinin AK Partinin yüz akı olduğunu belirten AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, "AK Partili belediyecilik tüm Türkiye'de olduğu gibi Yozgat'ta da bir markalaşma durumuna geldi. Bizim amacımız 2014 yılında yapacağımız seçimlerde de başta Yozgat merkez olmak üzere AK Partili belediyelerin tamamının yeniden AK Partili belediye haline getirmek ve oylarımızı artırmak. İkinci olarak da AK Partili belediyecilik anlayışla kavuşmayan ilçelerimizi AK Partili belediyecilik anlayışına kavuşturmaktır. Bizim amacımız 2009 yılında mahalli seçimlerde almış olduğumuz oy oranımızı daha yukarılara çıkarmaktır. Bunun haricinde Türkiye genelinde de 2009 mahalli seçimlerdeki oy oranımızı artırmak ve yüzde 50 seviyesinde oyla tekrar mahalli seçimlerde başarımızı tescil ettirmektir" dedi.

17 Aralık operasyonun, AK Partiyi seçimlerle iktidardan alaşağı edemeyeceklerini anlayanların seçim dışı yollarla, yargı üzerinden baskı kurmak, halkta korku paronayası oluşturmak ve hukuksuzluk yapılmak suretiyle darbe girişimi olduğunu belirten Milletvekili Başer, "Ancak o süre içerisinde başbakanımızın onurlu duruşu dik duruşu ve aziz milletimizin de geçmiş dönemlerde ve gezi olaylarında olduğu gibi milli iradeye saygı göstermesi hevesleri kursaklarında bırakmıştır. Türkiye'yi eski Türkiye haline getirmek isteyenler seçimlerle AK Partiyi düşüremeyeceğini anladıkları için bu yollara başladılar. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de toplumumuzun feraseti ve duyarlılığı sayesinde bu darbe girişimi de akamete uğratmıştır" diye konuştu.

Yapılan anketlerde Ak Parti'nin oyunun yüzde 50 seviyesinde olduğuna değinen Milletvekili Başer, "Toplumumuzda önümüzdeki mahalli seçimler, yerel seçimlerden ziyade Türkiye siyaseti üzerinde siyaset yapılacağı algısı oluştu. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşımızın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisinin daha da yükseldiğini görüyoruz.Bu sevgi sadece Türkiye içinde değil yurt dışında da katlanarak artıyor. Yaptığımızı yurt dışı ziyaretlerinde bunu gördük. Şuanda Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı eskisinden daha kuvvetli bir şekilde esmeye devam ediyor. Bu da seçimde oylarımızın daha da artacağının göstergesidir" şeklinde konuştu.

30 Mart mahalli seçimlerinin Türkiye için de bir milat olacağını vurgulayan Milletvekili Başer, " Eski Türkiye alışkanlıklarını tamamı tarihin çöp sepetine atıldığı demokrasinin, özgürlüğün ve hukuk devleti ilkelerinin tastamam gerçekleşeceği, 2014 Ağustosunda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimin de bir resmi anketi olacak. Kazanan hem AK Parti hem milletimiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HİÇBİR ZAMAN ARA VERMEDİ

AK Partinin hiçbir seçim sonrası seçim çalışmalarına ara vermediğini ifade eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, "Biz AK Parti olarak seçimlerin bittiği andan itibaren tekrar yeni seçim çalışmalarına başlıyoruz. Seçim İşleri Başkanlığı olarak da biz çalışmalara bir yıl önce start verdik. Genel merkezimiz tarafından yedi gün 24 saat takip ediliyoruz, eksiklerimiz varsa onu gideriyoruz. Biz seçim işleri olarak illerimizde eğitim toplantılarını yaptık ve 23 Haziranda tamamladık. Resmi sandık kurulu üyelerimizi, resmi müşahitlerimizi, okul bina sorumlularımızı, kat sorumlularımızı belirledik. Şuan veri güncelleme çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye genelinde 205 bin sandık var ve bu sandıklarda görev yapacak 820 bin civarında görevliyi eğitme alacağız. Seçim gününden bir hafta öncesinde 820 bin kardeşimizin çalışmasını yapmış olacağız. Biz seçim sandıkta kazanılır, sandıkta kazanılır bilincindeyiz. Dolayısıyla bir tane oyumuzun heder etme düşüncesinde değiliz. Biz ne kakımızı yedirmeye razıyız. Nede kimsenin hakkını yemeye razıyız. AK Parti gönül rahatlıyla oy veren kardeşlerimizin hakkını hukukunu sonuna kadar korumak bizim asli görevimizdir. Kazanan AK Parti olacak, kazanan Türkiye olacaktır" dedi.

AK Parti Yozgat merkez ve ilçe belediye adaylarının belirlendiğine değinen Milletvekili Başer, "Akdağmadeni ilçe belediye başkan adayımız Suphi Daştan, Aydıncık Ahmet Koçak, Boğazılayan Hamdi Erdal, Çandır Mustafa Ertan Örgün, Çayıralan Yasin Şahiner, Çekerek Bedrettin Bozkurt, Kadışehri Davut Karadavut, Saraykent Ahmet Öçal, Sarıkaya Ali Osman Erbir, Sorgun Ahmet Şimşek, Şefaatli Zeki Bozkurt, Yenifakılı Yalçın Karadavut, Yerköy ilçemiz ise Mehmet Ağaoğlu. Seçim çalışmaları süresince gidilmedik ve girilmedik iş yeri bırakmayacağız. Ziyaretlerimizi sürdürüp hizmetlerimizi vatandaşımıza tek tek anlatacağız. Seçim sonunda kazanan AK Parti, kazanan Yozgat olacak" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer Ak Parti Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title