Haberler

AK Parti Yetkilileri Sessizliğini Korudu!

Güncelleme:

Türkiye'de oy kaybına uğrayarak tek başına hükümet kurma yetkisini kaybeden AK Parti'nin Şanlıurfa'daki yetkilileri düne kadar sessiz kaldı.

Türkiye'de çıkan tablonun yanı sıra Şanlıurfa'da da oy kaybına uğrayan AK Parti'nin yetkilileri iki gündür sessizliğini sürdürürken, tek açıklama yapan isim Halil Özcan oldu. İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, sosyal medyada paylaştığı Bediüzzaman Said-i Nursi'nin bir sözüyle farklı bir gönderme yaptı. Beyazgül'ün dün sabah paylaştığı tweette "Asıl musibet ve muzır musibet, dine gelen musibettir. Musibet-i diniyeden her vakit dergâh-ı İlâhiyeye iltica edip feryad etmek gerektir." yazılıydı.

AKYÜREK PAYLAŞIMDA BULUNDU

AK Parti milletvekilleri ve adaylarının içerisinde tek paylaşımda bulunan isim Mehmet Akyürek oldu. Milletvekilliğini tam sınırda sekizinci sırada kaybeden Mehmet Akyürek, twitter hesabından yakınlarına pozitif moral vermeye yönelik paylaşımlarda bulundu: "İlçe Teşkilatımızda, değerli kardeşlerimizle bir aradayız. Bizim için hiçbir şey bitmedi, dava anlayışımız, birlikteliğimiz her zaman olduğu gibi yine aynı şekilde devam edecektir. Ben her zaman halkımın, şanlı memleketimizin değerli insanlarıyla bir arada olmaya, birlikte yürümeye devam edeceğim."

SADECE ÖZCAN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, partisinden Şanlıurfa'da basın açıklaması yapan tek isim oldu. Özcan, açıklamasında şunları kaydetti: "07.06.2015 tarihinde gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Seçiminde göstermiş olduğunuz yüksek katılım oranı ve desteğinizden dolayı öncelikle teşekkürü borç biliyorum. Aziz milletimiz bu seçimde de en doğru kararı vererek bizi bağrına basmış ve sahip olduğu kadim demokrasi kültürünü bir kez daha ispat ederek yolumuzu aydınlatmıştır. AK Parti olarak 13 yıllık uzun ve zorlu iktidar yürüyüşümüz devam etmektedir. Yapılan tüm işbirliklerine, içte ve dışta aleyhte düzenlenen tüm kampanyalara rağmen 76 ilde milletvekili çıkarmayı 56 il ve 6 bölgede 1. Parti olmayı başarmış bulunmaktayız. Aziz Milletimizin seçimde vermiş olduğu mesajı dikkatle okuyarak yetkili kurullarımızda değerlendireceğiz. Milletimize hizmet yolunda atılması gereken adımları istişare edecek ve aldığımız emanetin gereği olarak yapılması gerekenleri yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Milletimizin karamsar olmaması ve geleceğe güvenle bakması için yeterli nedenler mevcuttur. Seçim çalışmalarım sırasında başta il teşkilatımız olmak üzere ilçe, mahalle temsilcilerimize varıncaya dek emeği geçen her bir AK Parti neferine emekleri, alın terleri, gece gündüz koşturmaları ve gayretleri için gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle oy versin ya da vermesin göstermiş olduğunuz teveccühe ve katılıma bir kere daha teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olması temennilerimle selam ve saygılarımı sunuyorum."

DİĞER YETKİLİ İSİMLER SESSİZ KALDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Hamide Sürücü, Mazhar Bağlı; vekilliği kıl payı kazanan Ahmet Eşref Fakıbaba ile seçimi listede oldukları halde kaybeden Mahmut Kaçar, Yusuf Eğilmez, Yıldız Konal Süslü, Abdullah Yeşil ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç dün gün boyu suskunluklarını sosyal medyada da sürdürdü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Halil Özcan Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title