Haberler

AK Parti Teşkilat Eğitim Toplantısı

Güncelleme:

Teşkilat Eğitim Toplantısı, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati'nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Sultan Sarayı'nda düzenlenen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık, AK Parti Elazığ il Başkanı Mahir Sönmez, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Belediye Başkanları, il, ilçe, belde, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

"Teşkilat Eğitim Toplantısı'nda ilk sözü alan AK Parti Elazığ il Başkanı Mahir Sönmez, AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli farklardan birinin teşkilat eğitimleri olduğunu vurgulayarak; Teşkilatlarımızın diri ve güçlü olmasında eğitim toplantılarının çok büyük önemi vardır.Genel Merkezimizin en fazla önem verdiği hususlardan biri teşkilatların sürekli olarak eğitilmesidir. Bu nedenle, Teşkilat Başkan Yardımcımıza şehrimize böylesi bir eğitim toplantısına teşriflerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

Elazığ teşkilatı olarak; hemen her kademede dinamik, koşan, koşturan; donanımlı ve birikimli bir kadroya sahip olduklarını belirten Sönmez; "Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar; uyguladığımız projeler ve ortaya koyduğumuz hedefler teşkilat mensubu arkadaşlarımızın katkıları ve destekleriyle olmaktadır. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla tek yürek olarak, şehrimizde bugüne kadar yapılmayan birçok uygulamayı gerçekleştirdik; birçok yeniliğe imza attık. Ancak, daha yapacak çok işimizin de olduğunu biliyoruz. Bizler, önümüzdeki 3 yıllık zorlu bir maratona hazırlanıyoruz. Önümüzdeki 3 yıllık süreç; ülkemizin kaderini belirleyecek olan Başbakanımızın gösterdiği önce 2023 sonra ise 2071 hedefine ulaşılması açısından önemlidir.Bu nedenle bu tür eğitim toplantıları ile kendimizi yeniden değerlendirecek; bilgilerimizi tazeleyecek; eksiklerimizi tamamlayacağız."şeklinde konuştu

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Elazığ'ın sürekli olarak gelişip, güzelleştiğini dile getirerek şunları söyledi;"Şehrimize yapılan hizmetlerde milletvekillerimizin ve il başkanımın çok büyük katkıları var. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Toplantıda yaptığı konuşmada Teşkilatların önemine değinen AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, teşkilatların AK Partinin kan damarı olduğunu, teşkilat çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini ve her zaman teşkilatla iç içe programlar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise, eğitimin AK Parti'nin en fazla önem verdiği hususlardan biri olduğunu dile getirerek, şunları ifade etti; "Partimizin geçen 10 yıllık süreçte elde ettiği başarılarda eğitim toplantılarının çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Eğitimle sürekli olarak kendimizi gözden geçiriyor, geleceğe hazırlıyoruz."

AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ise Elazığ'ın AK Parti için ayrı bir önemi olduğunu belirterek;"Elazığ'a her gelişimizde büyük bir heyecan duyuyorum. Elazığ'ın AK Parti açısından çok büyük bir önemi ve değeri vardır. Elazığ her zaman partimize güçlü destek veren illerden biri olmuştur. 2011 genel seçimlerinde partimiz Türkiye genelinde %50 oy alırken, Elazığ'da %67 oy almıştır. Elazığ'a ve Elazığ halkına karşı derin bir sevgi ve muhabbetimiz vardır. Bugün de Elazığ'a teşkilat eğitim toplantısı için geldik. Teşkilatlarımızla bilgilerimizi tazeleyecek, kendimizi yenileyeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, teşkilat üyelerine yönelik olarak eğitim semineri verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurettin Nebati Sermin Balık Ak Parti Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title