Haberler

AK Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını babaocağı Maçka ve Şalpazarı ilçelerinde sürdürdü. Maçka'da düzenlenen mitingde binlerce kişiye konuşan Köseoğlu, Şalpazarı'nda ise vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Maçka'da düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Trabzon olduğu kadar Maçka için de büyük bir önem taşıdığını belirterek, "Doğu Karadeniz'in tek kadın adayıyım. Dolayısıyla AK Partili, CHP'li, MHP'li kadınların da adayıyım. Biz ötekileştirmeden, parti ayrımı yapmadan bütün kadınlarımızın oylarına talibiz. Hizmetlerin devamı ancak istikrarın devamı ile olur. Trabzon için çok, Maçka için çok güzel projeler hazırladık. Trabzon'un mega projelerinin çoğunun Maçka ile bağlantısı var. Bunları hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Maçka'nın bu seçimde iki evladı da listede. Maçka evlatlarına sahip çıkacak ve bu seçime mührünü vuracaktır. Buna inanıyorum. 7 Haziran Genel Seçimleri, Kadınların ve hizmetin seçimi olduğu kadar Maçka'nın da seçimi olacaktır. Kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum" diye konuştu.

Köseoğlu, Maçka'daki mitingin ardından Şalpazarı'ndaki mitinge katıldı.

TOSUN'DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ise ülkenin geleceğini karartmak isteyenlerin bu seçimde hep birlikte hareket ederek ülkeyi tekrar eski günlere döndürme uğraşı içinde olduklarını söyledi. İstikrarın devamı ve tam bağımsız bir Türkiye için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen Tosun, "13 yıllık kazanımlarımızı elimizden almak için fırsat kollayanların hayallerini boşa çıkarmak için geleceğimize sahip çıkmak adına herkesin sandıklara giderek oyunu kullanması ve AK Parti'ye güçlü bir destek vermesi gerekiyor" dedi.

Türkiye'nin gelecek vizyonu için önemli bir süreçten geçildiğine de değinen Tosun, "Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimidir. Kırgınlıkların, dargınlıkların bir kenara bırakılıp topyekun birlik içerisinde mücadele etme seçimidir bu seçim. Çünkü ülkemizin geleceğini karartmak isteyenler bir olmuş AK Parti'yi nasıl olur da iktidardan indiririz. Ülkeyi tekrar eski günlerine döndürüp kullanacağımız ülke konumuna nasıl getiririz birlikteliği içerisine girmişler" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Trabzon Türkiye Maçka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title