Haberler

AK Parti İl Başkanı Aydın, saha çalışmalarına devam ediyor

Güncelleme:

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve beraberindeki partililer, Hazro ilçesine ziyarette bulundu.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve beraberindeki partililer, Hazro ilçesine ziyarette bulundu.

İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan, 16 ilçe ile birlikte 17'inci ilçede buluşma şeklindeki 'İlçe ilçe 2023'e programına 14'üncü ilçe olan Hazro ilçesi ile devam edildi. Partililer, ilçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi, taleplerin zaman kaybedilmeden yerine getirilmesi için ilgili kurumlarla iletişime geçerek çalışma başlattı. Başkan Aydın Hazro da yaptığı açıklamada yarının şekillenmesinde etkili olmak için bir yola koyulduklarını söyledi. Yolculuğun bir sorumluluk, bir kardeşlik hukuku gerektirdiğini bildiklerini belirten Başkan Aydın, "Tüm teşkilatımız ile birlikte, ilimizin geleceği için omuz omuza verip mücadele ediyoruz. Sonuna kadar bu mücadeleyi sürdürüp elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti sevdası bir gönül işidir. Bizler hizmet için buradayız. Allah'ın izni ile 2023'e de Diyarbakır'ımızı en iyi şekilde hazırlayıp taşıyacağız ve bu hizmeti hep birlikte vereceğiz. Sahada olmaya, hemşerilerimizin derdini dinlemeye ve onlara hizmetkar olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Diyarbakır'ımızın ihtiyacı olan turizm, tarım, ekonomik, kültürel ve kalkınma yönündeki eksikliklerini göz önünde bulundurup, bütün bu alanlarda şehrimize çok iyi bir seviyeye çıkartacağız ve Diyarbakır 2023'e hazır diyeceğiz" dedi.

"Dokunulmamış yürek bırakmayacağız"

Hazro Kuşdamı köyünde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Aydın; "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Diyarbakır'da çok büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleşiyor. Bizler de teşkilatlar olarak hükümetimizin yaptığı hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandırmak için buradayız. Biz göreve başlarken bu şehrin çocuklarına söz verdik. Daha yaşanılabilir bir Diyarbakır için, daha kalkınmış bir Diyarbakır için gayret içerisindeyiz. 18 Haziran 2023'te seçimlere kadar kapı kapı dolaşacağız. Çalınmadık kapı, gidilmedik sokak, dokunulmamış yürek bırakmayacağız. Bir devrimi gerçekleştireceğiz ve Diyarbakır'ı kazanacağız. Durmadan yorulmadan ve azimle milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Aydın'a Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal, eski vekiller Kutbettin Arzu, Mehmet Galip Ensarioğlu, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu Ataman ve il kademeleri, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, 17 ilçenin ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve partililer eşlik etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Diyarbakır Hisarcık Hazro Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title