Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen, ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, anket sonuçlarına göre AK Parti'nin oy oranının yüzde 38-40 arasında dalgalanma çizdiğini belirterek, "Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle. Oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli var.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, anket sonuçlarına göre Ak Parti'nin oy oranının yüzde 38-40 arasında dalgalanma çizdiğini belirterek, "Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle. Oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli var. Vatandaşımız, iyi çalışırsan gereğini yaparsan bize ekstra bir 5-6 puan daha verebileceğini söylüyor. Bu da bize düşen bir görev. Biz çalışacağız." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye gelen Şen, ilk olarak partisinin İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Mustafa Keskin ve partililerle bir araya geldi.

Burada konuşan Şen, kentte birtakım ziyaretlerde bulunduğunu ve yapılan yatırımları incelediğini söyledi.

Düzce Belediyesi tarafından yapılan hayvan barınağının örnek çalışma olduğunu belirten Şen, "Hayvan barınağıyla ilgili çok örnek bir uygulama var burada. Açık arazide yapılıyor, bir de hayvan dostlarımız gezebiliyorlar, bu çok önemli. Düzce'ye daha önce de geldik hatta yaylalarına bile çıktık inşallah daha sık gelme fırsatımız olur." diye konuştu.

Bir gazetecinin, yapılan anket çalışmalarında AK Partinin oy oranın hangi seviyede olduğunu sorması üzerine Şen, her ay birkaç araştırma üzerinden oy oranlarına baktığını söyledi.

Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı olarak bunun takibini gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "İşini düzgün yapan akademik ve bilimsel ölçülerde yapan arkadaşların araştırmalarına da bakıyorum. AK Parti yüzde 38-40 arasında bir dalgalanma çiziyor. Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle. Oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli var. Vatandaşımız, iyi çalışırsan gereğini yaparsan bize ekstra bir 5-6 puan daha verebileceğini söylüyor. Yani çeki masanın üzerine koymuş, 'Çalış nakte çevir.' diyor. Bu da bize düşen bir görev. Biz çalışacağız. Bütün AK partililer, birer Tayyip Erdoğan olarak sahada olurlarsa bir 5-6 puan daha gelir. Ben onu görüyorum inşallah." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Konuralp bölgesinde bulunan Düzce Teknopark'ı ziyaret eden Şen, Rektör

Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şen, daha sonra basına kapalı devam eden toplantının ardından kentten ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Keskin Mustafa Şen AK Parti Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title