Haberler

AK Parti'de Hangi Aday, Neredeydi?

Güncelleme:

AK Parti'nin Urfa adayları dün yine kent merkezi ve ilçelerde halkla buluşarak seçim için destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mazhar Bağlı'nın adresi Halfeti olurken, Yusuf Eğilmez, Seyit EYyüpoğlu ve Mahmut Kaçar kırsal kesimlerde halkın sorunlarını dinledi. Partinin birinci sıra milletvekili adayı ise yine yaptığı açıklamalarla muhalefete yüklendi.

BAĞLI'NIN ADRESİ HALFETİ OLDU

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Halfeti'nin doğal güzellikleri ve eşsiz kültürel yapısını ön plana çıkaracak çalışmalar yaparak, Halfeti'yi turizmde bir cazibe merkezi haline getireceklerini açıkladı.

Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve egzotik yapısıyla Türkiye'nin ve Dünyanın bir çok yerinden turistlerin akın ettiği bir kısmı sular altında kalan Eski Halfeti'de açıklama yapan Prof. Dr. Bağlı, Türkiye'de ve bölgede en eski yerleşim yerlerinden en önemlilerinden biri olduğunun altını çizdi.

Turizm sezonun başladığına ve ilçeye gelecek olan misafirleri ağırlamaya hazır olduklarını ifade eden Bağlı, Halfeti'nin öne çıkan özelliklerine değindi.

Halfeti'nin kendine özgü jeolojik ve sosyolojik yapısı ile önemli bir yer olduğunun altını çizen Bağlı, "Baraj sularının yükselmesiyle su altında kalan yerleşim yerlerinin ilçeye farklı bir turistik özellik kazandırdı. Su altında kalan yerleşim yerlerinin ilgi odağı haline gelmesiyle başlayan turist akınında su altı dalış sporları için gelen konuklar, ilçede su altında çok önemli tarihi eserleri keşfetme imkanı sağlıyor" dedi.

EĞİLMEZ KÖYLERDE GÜLLERLE KARŞILANDI

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez ise köylerde sevgi gösterileri ile karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında köy köy dolaşarak vatandaşlardan AK Parti'ye destek olmalarını isteyen Eğilmez, Karaköprü ilçesine bağlı Akıncı, Ağılcık, Karataş, Sarım, Geçitköy ve Özgedik köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Muhtarların sorunlarını dinleyen Eğilmez, "AK Parti Hükümetleri tarafından bu güne kadar ne kırsal merkez ayrımı yapıldı ne de ırk ayrımı yapıldı. Her yere ve bölgeye hizmetlerimiz gitti. Hatta Şanlıurfa'ya ve kırsala pozitif ayrım yapıldı. Bu hizmetleri yaparken hiç birisini seçim yatırımı olarak yapmadık. Hepsini halka hizmet için Allah rızası için yaptık. Halkımız da bu samimi hizmetleri gördüğü için girdiğimiz tüm seçimlerde partimize teveccüh gösterdi. İnşallah bu seçimde de Şanlıurfalıların teveccühü ile 12 Vekil çıkaracağız" dedi.

EYYÜPOĞLU VE KAÇAR DA KÖY ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Diğer bir aday Seyit Eyyüpoğlu de beraberinde Mahmut Kaçar ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Açıkyazı (mahallesi) köyünü ziyaret etti ve Kırboğa ailesinin sünnet törenine katıldı. Milletvekili Eyyüpoğlu ve Kaçar, hemşehrilerinin hizmetinde olduklarını söylediler ve bu seçimde de AK Partiye oyları ile destek olmalarını istediler. Eyyüpoğlu ve Kaçar'a AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat ta eşlik etti.

ÖZCAN HAYVAN PAZARINDAYDI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan ise Hayvan Pazarı esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Şanlıurfa Hayvan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi'yi dernek binasında ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, bir süre sohbet edip fikir alış verişinde bulundu ve hayvan pazarı esnafının sorunlarını dinledi.

Daha sonra Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hayvan Pazarı esnafını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, esnaflarla sohbet edip seçim için destek istedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Seyit Eyyüpoğlu YUSUF EĞİLMEZ Mazhar Bağlı Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title