Haberler

Adnan Kahveci Ölümünün 25'inci Yıl Dönümünde Anıldı

Adnan Kahveci ölümünün 25'inci yıl dönümünde anıldıİSTANBUL, (DHA) - KARTAL Belediyesi ile Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Maliye ve Gümrük Eski Bakanı Adnan Kahveci'yi ölümünün 25'inci yıl dönümünde kabri başında düzenlenen törenle andı.

Adnan Kahveci ölümünün 25'inci yıl dönümünde anıldı

İSTANBUL, (DHA) - KARTAL Belediyesi ile Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Maliye ve Gümrük Eski Bakanı Adnan Kahveci'yi ölümünün 25'inci yıl dönümünde kabri başında düzenlenen törenle andı.

Yakacık Mezarlığı'nda gerçekleşen anma törenine Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci, Adnan Kahveci Vakfı Başkanı Dr. Eyüp Kahveci, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Karamehmetoğlu, İstanbul Trabzon Federasyonu Yönetimi ve üye dernekler adına Genel Başkan Dursun Çağlayan, il ve ilçe meclis üyeleri ve onlarca vatandaş katıldı. Anma töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program, Kahveci'nin mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti.

KAHVECİ'NİN OĞLU İLBER ORTAYLI'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci konuşmasında, tarih profesörü İlber Ortaylı'ya teşekkür etti. Kahveci, 'Ortaylı'nın dünkü yazısında kaleme aldığı son cümleyi sizinle paylaşmak istiyorum. 'Adnan Kahveci gibi dürüstlük ve çalışkanlık yolunda ilerleyen şahsiyetleri unutmamak lazım. Bir toplum ancak böyle kişilere duyduğu şükran duygusuyla var olabilir' demiş. Kendisine bu cümlelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.

Adnan Kahveci Vakfı Başkanı Dr. Eyüp Kahveci ise 'Kıymetli siyaset ve devlet adamlarının, TSK'nın vatanperver komutanlarının ve Mehmetçiklerimizin, topluma yön veren düşünce adamlarının, gençlerin, anne ve babaların ölümleri hala ailelerinin yüreklerini yakıyor' ifadelerini kullandı.

'ADNAN KAHVECİ SİYASETÇİLERE ÖRNEK OLDU'

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, 'Adnan Kahveci temiz, dürüst bir siyasetin nasıl yapılacağını göstererek biz siyasetçilere örnek oldu. Halkla beraber olabilen, halkın derdini anlayan, sade ve dürüst bir siyasetçi örneğidir. Biz de Ata'mızın dediği gibi 'Azize muktedirken bütün şiddetiyle çalışmış olanlara minnet hissi duymayan millet ayakta kalamaz' düşüncesindeyiz? diye konuştu.

'ÖLÜMÜNÜN ARKASINDAKİ SIR PERDESİ AYDINLATILAMADI'

Ölümünü 25'inci yılında bile hala anılan bir bakan olmadığını kaydeden Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Karamehmetoğlu, Kahveci'nin ölümünün arkasındaki sır perdesinin de hala aydınlatılamadığını söyledi.

Anma programı vatandaşlara lokma dağıtılmasıyla sona erdi.

(FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Kahveci Cihan Kahveci Köprübaşı Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title