Haberler

Açıkgöz, "Emektar tüm gazetecilerimize minnettarız"

Güncelleme:

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yayımlamış olduğu mesajında, basının demokrasi ile yönetilen ülkeler için büyük önem taşıdığını vurguladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yayımlamış olduğu mesajında, demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan gazetecilerimiz, özveri ile doğru bilgiye ulaşmak için çalışmakta, olayları en hızlı ve doğru şekilde kamuoyunun bilgisine sunmaktadır dedi. Açıkgöz sözlerine şöyle devam etti: "Aynı zamanda farklı düşüncelere ait vatandaşlarımızın da sesi olan gazetecilerimiz, ülkemizdeki düşünce ve fikir özgürlüğünün temsilcisi konumundadır. Mesleğin olumsuz ve zorlu şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan tüm gazeteciler takdirin en büyüğünü hak etmektedir. Büyük bir fedakarlık göstererek canla başla çalışan tüm zorlu şartlara göğüs geren tüm gazetecilere teşekkürü bir borç biliriz. Basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle tebrik eder; başarılarının daim olmasını dileriz. Sevdamız Nevşehir'imizin huzurunun ve düzeninin korunması, ilimizin en iyi şekilde tanıtılması, eğitim, sağlık, turizm, tarım alanlarındaki, kamu kurumlarındaki hizmetlerin anlatılması, dünyaya tanıtılması ve daha birçok alanda bizlere destek olan, yol gösteren Nevşehir'imizin değerli basın mensubu arkadaşlarımıza gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Açıkgöz Milletvekili AK Parti Nevşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title