Haberler

    91. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu: İşte Kazananlar

    Bu yıl 91. kez düzenlenen Akademi Ödülleri bu sabah saatlerinde sahiplerini buldu. Törende ödül alan filmler arasında büyük bir sürprize rastlanmadı.

    ABC kanalında canlı yayınlanan ödül töreni bu sabah 02.30 sularında kırmızı Halı Geçiş Töreni ile başladı. 04.00'da başlayan Ödül Töreni'nde sunucu olmaması, bugüne kadar yaşanan en kısa süren Oscar gecelerinden birine şahit olmamıza sebep oldu.

    91. Oscar Ödül Töreni'ne damga vurması beklenen iki film vardı: Bohemian Rhapsody ve Roma... İki film de beklenildiği gibi ödülleri toplamayı başardı. Bohemian Rhapsody, "En İyi Erkek Oyuncu", "En İyi Kurgu", "En İyi Ses Kurgusu" ve "En İyi Ses Miksajı" ödüllerini topladı. Roma ise tam 10 dalda aday olduğu törenden "Yabancı Dilde En İyi Film", "En İyi Sinematografi" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerini alarak çıkmayı başardı.

    Gelelim sinema severlerin merakla beklediği bir başka filme: Black Panther. Marvel'ın perdede fırtınalar estiren filmi Black Panther, gişede yarattığı heyecanı ödül törenine de taşımayı bildi. Film, ödül töreninden "En İyi Özgün Müzik", "En İyi Kostüm Tasarımı" ve "En İyi Yapım Tasarımı" olmak üzere üç farklı ödülle ayrıldı. Ancak filmin En İyi Görsel Efekt ödülünü The First Man'e kaptırması bir miktar şaşkınlık yarattı.

    91. Akademi Ödüllerinde Kazananlar

    En İyi Film: Green Book

    En İyi Yönetmen: Alfanso Cuaron (Roma)

    En İyi Erkek Oyuncu: Rami Malek (Bohemian Rhapsody)

    En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Regina King (If Beale Street Could Talk)

    En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Mahershala Ali (Green Book)

    En İyi Özgün Senaryo: Nick Vallelonga, Brian Currie ve Peter Farrelly (Green Book)

    En İyi Uyarlama Senaryo: Spike Lee, Charlie Wachtel, David Rabinowitz ve Kevin Willmott (BlacKkKlansman)

    En İyi Özgün Müzik: Ludwig Goransson (Black Panther)

    En İyi Özgün Şarkı: Shallow (A Star Is Born)

    En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı: Vice

    En İyi Kostüm Tasarımı: Black Panther

    Yabancı Dilde En İyi Film: Roma

    En İyi Görsel Efekt: First Man

    En İyi Kurgu: Bohemian Rhapsody

    En İyi Ses Kurgusu: Bohemian Rhapsody

    En İyi Ses Miksajı: Bohemian Rhapsody

    En İyi Belgesel: Free Solo

    En İyi Kısa Belgesel: Period. End Of Sentence

    En İyi Animasyon Filmi: Spider-Man: Into the Spider-Verse

    En İyi Kısa Animasyon: Bao

    En İyi Kısa Film: Skin

    En İyi Yapım Tasarımı : Black Panther

    En İyi Sinematografi: Roma

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Bohemian Rhapsody Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title