Haberler

80 yaşındaki Patrick'le evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, hakkındaki haberlere isyan etti

Güncelleme:

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Meltem Miraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkında çıkan tüm haberlere sitem etti.

Yıllar önce yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz aylarda kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick ile evlendi. Bir süredir Amerika'da yaşayan ve evliliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Miraloğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hakkındaki tüm haberlere "Ben sustukça yüz kızartacak iftiralar atacak kadar küçüldüler" diyerek isyan etti.

"BU GÜNE KADAR GÖZ YUMMAYA ÇALIŞTIM"

Geçtiğimiz günlerde 80 yaşındaki eşiyle boşanacağı konuşulan Meltem Miraloğlu'nun ruh sağlığının iyi olmadığı hatta Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi. Hakkında çıkan haberlere günler sonra sitem eden Miraloğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi:

"Kamuoyuna mal olmuş bir sanatçı olmam dolayısıyla hakkımda sosyal medya ve basında çıkan haberlere, basın özgürlüğüne duyduğum saygıdan dolayı, bugüne kadar göz yummaya çalıştım ancak ben sustukça, konuşmadıkça yüz kızartıcı iftiralar atacak kadar küçüldüler."

80 yaşındaki Patrick'le evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, hakkındaki haberlere isyan etti

"AİLE HAYATIMIN MAHREMİYETİNİ İHLAL ETMEKTEDİR"

"Ne yazılı, ne de sözlü tek bir röportajım dahi olmamıştır, fotoğrafları da basına ben servis etmedim... Fakat bilinçli ve sistematik olarak benim iznim olmadan sadece yalan yanlış iddialarla asılsız ve mesnetsiz haberler yapılmaya devam edilmektedir. Beni ve aile hayatımı karalayıcı, küçük düşürücü bir linç kampanyasına dönüşen ve mesleğimle ilgili olmayan bu haberler, özel hayatımın gizliliğini ve aile hayatımın mahremiyetini ihlal etmektedir."

"YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIM"

"Bu tür haberleri yapanlar, vesile ve destek olanlar ve yayınlayanlar hakkında Yargıtay'ın emsal kararlarını da hatırlatarak ben ve ailemin yasal yollara başvuracağımızı, RTÜK'ten yayın yasağının getirilmesini ve hakkımdaki asılsız ve mesnetsiz haberlerin sosyal medya, basın ve yayınlayan mecralardan kaldırılmasını istediğimin bilgisini kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

80 yaşındaki Patrick'le evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, hakkındaki haberlere isyan etti

"BENİ SEVİYOR MUSUN?"

Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz gün eşi Patrick ile arabada yolculuk ederken çektiği videoda "Beni seviyor musun?" diye sormuş Patrick ise "Kesinlikle" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hayat Devam Ediyor Meltem Miraloğlu Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (48)

ziyaa:

Kamuoyuna ''mal'' oldun ama sanatçı olamazsın, o öyle kolay değil hanımefendi!

70
3
yanıtYanıtla
Ziyaaa ziyaaa:

Bu ülkede gerçek sanatçı mı var. Bak baklım geçmişlerine . . . .

yanıt1
yanıt0
İKİLEM:

Kamuoyuna MAL olmuş. . .

56
3
yanıtYanıtla
e:

sayın yorumcular yapmayın lütfen yapmayın kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez

yanıt3
yanıt13
kamucu:

Biz senin gibi bir malı kabul etmiyoruz. . .

39
5
yanıtYanıtla
yaw hehe:

sanatçı mı?!!! hımmmm

30
4
yanıtYanıtla
AHMET:

SANATÇIYMIŞ MIŞ MIŞ SENDEN TURŞU BİLE OLMAZ.

19
3
yanıtYanıtla
MEHMET:

Senden de cacık olmaz. . . . Terbiyesiz mahlukat .

yanıt8
yanıt8
Erol Mehmet YIldız:

Sen deden yaşındaki adamı kandırıp malına konarken suç değil de haber yaparlarken mi suç?

14
5
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Hakkında çıkan haberler sanatçı olduğun için değil (ki asla olamazsın), 80 yaşındaki bir dedeyle parası için evlendiğinden dolayı haber oluyorsun.

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title