Haberler

35 Yıl Aradan Sonra Sürpriz Buluşma

Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin’ın, bir gurup sanatçı ile birlikte ziyaretine gelen Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu’nun 35 yıl önceki öğretmeni olduğu şeklindeki sürpriz açıklaması, konuklar arasında şaşkınlık ve sevinçle karşılandı.

Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin'ın, bir gurup sanatçı ile birlikte ziyaretine gelen Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu'nun 35 yıl önceki öğretmeni olduğu şeklindeki sürpriz açıklaması, konuklar arasında şaşkınlık ve sevinçle karşılandı.

ESKÜDER Başkanı Durusu ve dernek üyesi sanatçılar, Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin'e makamında 'Hoş geldin' ziyaretinde bulundular. Başkan Durusu, ESKÜDER'in, Eskişehir'deki kültür sanat alanındaki çalışmalarını dile getirdi ve "Bu çalışmaları ülkemiz geneline yaygınlaştırmaya çalıştık. Önümüzdeki günlerde de kültür ve sanat alanındaki yapacağımız çalışmalar, projeler bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin ise, "ESKÜDER'in Eskişehir'in kültür ve sanat yaşamına yaptığı katkıları duymaktan büyük memnuniyet duydum. Emeklerinizden dolayı sizlere ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. Eskişehir, yerleşmek ve yaşamak için tercih edilen bir şehrimiz. Eğitim, kültür, sanat ve turizmin yanı sıra aynı zamanda üreten bir sanayi kentimiz. Şehrimiz, sivil toplum kuruluşları açısından da oldukça zengin ve sivil toplum bilinci şehrimizin ileri seviyede olması, insanlarımızın yerleşmek üzere Eskişehir'i seçmelerinde de önemli bir faktör. Bu atmosferin oluşmasında sizlerin çok değerli katkıları bulunduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sürpriz açıklamayı ziyaret sonuna sakladı

Kaymakam Şahin, ziyaret sonunda sürpriz açıklamasını yaptı. Şahin, "Hayatta iz bırakan insanlar vardır, eğitim hayatımızda iz bırakan öğretmenlerimiz vardır. Benim için de o öğretmenlerden birisi şu an burada bulunmakta. Evet Gazi Durusu hocam benim 35 yıl önceki ortaokuldan Türkçe öğretmenim. Sizler bir öğrenci ve öğretmenin yıllar sonra buluşmasına şahit olmaktasınız. Bu buluşma oldukça sürpriz oldu ve beni çok duygulandırdı. Gazi hocamızın benim ve sınıf arkadaşlarım nezrindeki yeri çok ayrıydı. Babacan, müşfik ve saygın kişiliğiyle bizlere bir şeyler vermek için çırpınırdı. Eğitim hayatımızın uzun soluklu olması için sürekli tavsiyelerde bulunurdu. Yıllar sonra bu buluşmadan çok büyük mutluluk duydum. Bizlerin yetişmesinde emekleri olan bütün öğretmenlerime ve Gazi hocama şükranlarımı sunarım" açıklamalarında bulundu.

Gurur ve mutluluk duydum

Duygularını dile getirmek üzere tekrar konuşan Durusu, "Öğrencim, Kaymakam Cemal Şahin'i ziyaretimiz esnasında makamında kendisinin sürprizi ile karşılaştım. Bu sürprizinden ve Eskişehir'de Kaymakam olarak görev yapmasından gurur ve mutluluk duydum" diye belirtti.

Durusu, ziyaret sonunda Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin'e, editörlüğünü yaptığı şair ve yazar arkadaşlarının kitaplarından örnekler ve çiçek takdiminde bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemal Şahin Odunpazarı Eskişehir Durusu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title