Haberler

Tayyargillerin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün intihar etti

Güncelleme:

Fenomenler soruşturmasında malvarlıklarına el konulan Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün, intihar etti. Ergün arkasında "Çok fazla kötülük var" yazılı bir not bıraktı.

Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından yürütülen fenomenler soruşturmasında malvarlıklarına el konulan Tayyar ve Özlem çiftinin şirketine kayyım olarak atanan kişi yaşamına son verdi.

KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Show Ana Haber'de yer alan habere göre, haklarında birçok iddia ortaya atılan ve bu süreçte soruşturmaya giren Öz çiftinin güzellik ve kozmetik markasının bulunduğu şirkete kayyım atandı. Çiftinin şirketine atanan kayyum Bünyamin Ergün Başakşehir'de yaşadığı binanın 9. katından kendisini boşluğa bıraktı. Şüpheli ölümüyle herkesi şaşkına çeviren Ergün arkasında bıraktığı "Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım" yazılı notla kafaları karıştırdı.

NE OLMUŞTU?

Paylaşımlarından ve gösterişli hayatlarından dolayı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının gösterişli hayatlarından dolayı Tayyar ve Özlem Öz çifti de gündeme gelmişti. Çiftin Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün sattığı, FETÖ ile bağlantısı olduğu ve soy isimlerini değiştirdiği ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan çift "Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" demişti.

Tayyargil'lerin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün intihar etti

"MACUNUMUZLA ALAKALI SADECE REKLAMLA İLGİLİ CEZA ALDIK"

Çocukların kullanması için sattıkları macunu merdiven altı bir fabrikada ürettikleri ve içeriğinden dolayı ceza aldıkları iddia edilen çift, "Macunumuzun içeriğiyle ilgili alınmış bir ceza yok. Macunu biz çocuklarımıza her gün yediriyoruz siz de yedirebilirsiniz. İçiniz rahat olsun. 6-7 ay önce Rekabet Kurulu'nun rakip firmanın şikayeti üzerine öngörmüş olduğu bir para cezası var. Bu ceza kesinleşmiş değil, biz bunun için dava açtık. Bu da sadece reklam şeklinin yapılışıyla alakalı öngörülen bir cezaydı. Onun dışında içeriğimiz tertemiz" ifadelerini kullanmıştı.

"FETÖ İDDİASI YALAN, KARALAMA VE İFTİRA"

Özsefil olan soy isimlerini beğenmedikleri gerekçesiyle değiştiren çift, haklarındaki FETÖ'den ihraç edildikleri iddiası için de şunları söylemişti: "FETÖ olayları 2016 yılında patlak verdi. Ben 2016 yılında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistan doktordum. O gece ve gündüz bir sürü ameliyat yaptım. Ben daha sonrasında uzman oldum Şanlıurfa Siverek ilçesine giderek 1 yıl çalıştım. Daha sonra Ümraniye'ye gelerek 3 yıl çalıştım. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1,5 yıl çalıştıktan sonra da 2021'de kendi isteğimle istifa ettim. Bununla alakalı yapılan tüm haberler yalan, karalama ve iftira üzerine kuruludur."

Tayyargil'lerin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün intihar etti

Tayyargil'lerin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün intihar etti

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Özlem Öz Hukuk Psikoloji 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (18)

Bordo Bere:

APACIK ADAMI TEMIZLEMISLER NE INTIHAR ETMESI

890
3
yanıtYanıtla
Erkan Can :

ülke sahtekarların mafyaların cenneti, işini düzgün yapan adam asgari ücrete muhtac yasıyor hamdolsun

588
14
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Devlet hükümet üstüne gitmese açığa çıkarmasa sorun yok. Kötüler her zaman olacak.

yanıt76
yanıt20
Erkan Can :

devlet hükümet boş bırakmasa,müsaade etmese,görevini düzgün yapsa bunlar minimum seviyede olur. Şuan üzerine gitmene gerek yok,o kadar çoklar ki yandaş medyaya ramen açığa çıkıyorlar. hırvat mafya lideri infazı,şehir merkezinde çatışan yabancılarla ilgili haberler. siz hala olur bunlar deyin

yanıt91
yanıt4
İbrahim Coşkun:

Adama kötü olmuş kimler var işin içinde acaba

481
7
yanıtYanıtla
GAGS:

adama ne yaptıysanız, ölüp giderken bile korkarak hiçbir yere varmayacak bir not bırakmak zorunda kalmış.. yazık..

399
6
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Ülke alacakaranlık kuşağı gibi.

221
4
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

Kayyım falan atamayın lağvedin şirketi. Ayrıca olası cinayetten sorgulamaları yapılsın

205
4
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Karının eline verirsen ipleri seni at gibi koşturur

81
74
yanıtYanıtla
Yusuf Odemis:

Türkiyede gayet normal..

47
11
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title