Haberler

Evli kadınların numarasını alıp cinsel ilişkiye zorladı! Büyük sapkınlık

Güncelleme:

Samsun'da sosyal medya hesabı Telegram'da bulduğu kadınları kendisi ile birlikte olmaları konusunda tehdit eden, sosyal medya hesapları ve cinsel içerikli sitelerden aldığı kadın fotoğraflarıyla, mağdur kadınların telefon numaralarını yayınlayan ve kadınlara ölüm tehdidinde bulunan E.K. (27), Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı.

BİRÇOK KADIN ŞİKAYETTE BULUNDU

Yapılan araştırmada E.K.'nin internetten aldığı +1 ile başlayan Amerikan menşeli GSM numaraları üzerinden oluşturduğu Telegram ve Instagram gibi hesaplarından konum bilgisi olarak Samsun'da bulunan kadınlara önce arkadaşlık mesajı attığı ve daha sonra sürekli aramalar yapıp müşteki kadınlar tarafından numarası engellenince bu defa da farklı numara satın alıp arama yapmaya devam ettiği belirlendi. Bu şekilde Samsun merkezde birçok kadının Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Evli kadınların numarasını alıp, cinsel ilişkiye zorladı! Büyük sapkınlık

HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Siber polisinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda ikametinde yakalanan E.K. 14 Nisan'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi. E.K. hakkında 1 çocuk annesi Duygu K.ile 1 çocuk annesi Esra D.'ye yönelik "Kişisel verileri ele geçirme ve yayma, cinsel taciz, ölümle tehdit" suçlarından dava açıldı. Esra D. ile ilgili davanın duruşması 01 Temmuz'da Samsun 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, Duygu K. ile ilgili dava ise 20 Eylül'de Samsun 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Tutuklu olarak hakim karşısına çıkan E.K. yargılandığı mahkemece 01 Temmuz'da tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verildi. E.K yargılandığı davalarda hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

YARDIM ÇIĞLIĞI ATTILAR

Ancak birbirlerini hiç tanımayan mağdurlardan Duygu K. ile Esra D. bugün Samsun Cumhuriyet Savcılığına giderek E.K.'nin cezaevinden tahliye olduktan sonra aynı şekilde tehdit ve tacizlerinin devam ettiğini, her ikisinin de kız çocuklarının bulunduğunu ve kendilerini ve çocuklarını tehdit ettiğini ileri sürerek yeniden suç duyurusunda bulunup şikayetçi oldular.

Evli kadınların numarasını alıp, cinsel ilişkiye zorladı! Büyük sapkınlık

Yardım çığlından bulunan mağdurlardan Duygu K., "Telegram yoluyla bana ulaştı. Benim fotoğraflarımı kullanarak Instagram yoluyla eşime dostuma herkese ulaştı. Telefon numaramı hiç tanımadığım kişilere ve şehirlere iğrenç bir şekilde yaydı. Ben siber suçlara giderek şikayetçi oldum. Bir süre sonra şahıs tutuklandı, cezaevine girdi. Cezaevinden kısa bir süre sonra çıktı. Elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşıyor ve beni ve benden önce ve sonraki kadınları rahatsız ediyor. Cezaevinden çıktıktan sonra da beni 15 yaşındaki kızımla tehdit ediyor. Ölümle tehdit ediyor. Artık can güvenliğimin olduğunu düşünmüyorum. Psikolojik destek alıyorum. Kamu kuruluşunda çalışıyorum ve işimden sürekli rapor almak zorunda kalıyorum. Sağlıklı bir şekilde düşünemiyorum. Yattığımda, kalktığımda acaba kapıma geldi mi, acaba kapıma dayanır mı korkusuyla yaşamak istemiyorum. Bu insanların dışarıda elini kolunu sallayarak gezmesini istemiyorum. Adaletin olduğunu düşünüyorum. Adalet artık görsün duysun. Bu insanların dışarda eli kolu salık bir şekilde gezmesini istemiyorum. Bu şahsın da biran önce cezaevine atılmasını istiyorum. Kısa sürede çıktı. Hiç bir şekilde yaptığı hatanın farkında değil. Aynı şekilde iğrenç mesajlarıyla, gece- gündüz demeden sürekli +1 numaralardan rahatsız etmeye devam ediyor. Sürekli kızımı ve beni ölümle tehdit ediyor. Ben can güvenliğimin olduğunu düşünmüyorum. Adalete sesleniyorum. Lütfen bu şahsı ve bugün gibileri içeri alın ve cezasını verin" dedi.

"BENİ KIZIMLA TEHDİT EDİYOR"

Mağdurlardan Esra D. ise, "Duygu K. ile daha önce tanışmıyoruz. Bugün yeniden şikayet dilekçesi verince aynı şahsın cezaevinden çıkınca aynı şekilde onu da tehdit edip taciz ettiğini öğrendim. Beni 13 yaşındaki kızımla tehdit ediyor. Cezaevine girip benimle ilgili yargılandığı ilk davada 2,5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldu. Serbest kalınca da aynı eylemlerine devam ediyor. Mart ayından beri tanımadığım bir şahsiyet benim profil resimlerimi alarak kendisi hesap açıp bana sürekli arkadaşlık istekleri gönderiyor. Reddedince de beni tehdit etmeye başladı. O kadar çok tehditler, o kadar çok hakaretler vardı ki, kızımı ve beni aynı şekilde tehdit etti. Yakalanması için çabaladık. Kumpas kurup yakalattık diye bizi sorumlu tuttu. Cezaevinden tahliye olunca da bıkmadan, usanmadan aramaya ve yazmaya devam etti. Açıkçası dışarı çıkmaya tedirginim. Nereden karşıma çıkacak diye tedirginim. Kızım tek başına okula gidiyor ve onun can güvenliğinden korkuyorum. Çok rahatsız edici ve psikolojik bir baskı altındayım ki, camın önüne mi geldi, kapıya mı geldi. Sürekli taciz ve sürekli tehdit. Beni kızımla tehdit etmek nasıl bir vicdansızlık ve nasıl bir kişiliksiz bilemiyorum ama gereken cezayı almasını istiyorum. Umarım, yaptıklarıyla içeri girer ve uzun bir süre çıkmaz. Bize yaşattıklarının daha beterini yaşasın istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tutuklanıp yaklaşık 2,5 ay cezaevinde kalıp serbest kalan sanık YİNE ŞAŞIRMADIK !

34
3
yanıtYanıtla
Adem44:

Ben burada suçu tek tarafta görmüyorum.

6
16
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Böyle adamları serbest bırakıp sonra insanlar kendi Adaletini sağlarsa tek sorumlu Devlettir

19
0
yanıtYanıtla
Hakan :

samsunlular bunun icabına bakar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title