Haberler

Üsküdar'da korkunç cinayet: "Son kez görüşelim" dediği eski kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü

Güncelleme:

Üsküdar'da 23 Temmuz'da saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, kuaförlük yapan Elif G.(30), kendisi gibi kuaför olan erkek arkadaşı K.B.(32)'den 1 ay önce ayrıldı. Ancak K.B., genç kadının peşini bırakmadı. Elif G.'ye 'son kez görüşelim, anlatacaklarım var' diyerek görüşme ayarladı. Otomobilde konuşmaya başlayan ikili arasında tartışma çıktı. Şüpheli K.B., genç kadına 3 el ateş etti. Ardından Elif G.'yi hastaneye bırakarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti.

Üsküdar'da korkunç cinayet: 'Son kez görüşelim' dediği eski kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü

10 YILDIR İLİŞKİLERİ VARMIŞ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Kasten Öldürme" ve "Kasten Öldürmeye Yardım Etme" suçlarından soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde, şüpheli K.B.'nin maktul Elif G. ile yaklaşık 10 yıldır ilişkilerinin olduğu, 1 ay önce ayrıldıkları, olayın aralarında çıkan tartışma sonrası meydana geldiği belirlendi.

ŞÜPHELİNİN KAÇMASINA YARDIM EDEN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüpheli K.B. isimli şahsın kaçmasına ve saklanmasına yardım ettikleri tespit edilen ve çeşitli suçlardan çok sayıda suç kaydı bulunan A.D., A.A., Y.O. ve S.Ç. isimli 4 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli S.Ç.'nin ikametinde yapılan aramada 1 adet silah ve 1 adet kovan ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ç., Y.O. ve A.D. isimli şüpheliler "Suçluyu Kayırma, Suç Delillerini Yok Etme, Gizleme veya Değiştirme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli A.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin genç kadını silahla vurarak öldüren firari şüpheli K.B.'yi arama çalışmaları sürüyor.

Üsküdar'da korkunç cinayet: 'Son kez görüşelim' dediği eski kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü

"ÇOCUK KIZIN BAŞINA BELA OLDU"

Öte yandan, öldürülen Elif G.'nin yakınları konuştu. Genç kadının komşusu Barış Ülfer, "Kendisi benim buradan komşum çok iyi bir insandı kendisinden bu güne kadar her hangi bir sıkıntı görmedik. Bu cani 2 gün önce gelmiş kapının önünde kızı tokatlamış sonra Kadıköy'e çağırmış son bir kez daha görüşelim demiş arabasına binip gitmiş. Kadıköy'de arabanın içerisinde tartışmaya başlıyorlar o esnada çekiyor silahını kafasına ve kalbine ateş ediyor o esnada orada kızı öldürüyor. Hastaneye götürüyor, hastanenin kapısında abisi bunu vurdu diyip bırakıp kaçıyor gidiyor. Katil anlatıldığı kadarıyla doğru bir insan değil. Uyuşturucu maddeler var. Çocuk kızın başına bela oldu. Çok üzüldük gerçekten acı bir olay." dedi.

"BÜYÜK BİR CEZA İSTİYORUZ"

Elif G.'nin arkadaşı Gönül Demir ise, "Elif çok iyi bir arkadaştı. Gelip giderdik birbirimize. Bu şekilde öldürülmesini biz kabul edemiyoruz. Bugün bu Elif öldü yarın başka bir Elif ölür bunu kabullenemiyoruz. Öldüren kişinin ağır bir ceza almasını istiyoruz, ağır bir ceza olarak idam edilmesini istiyoruz. Bugün bu Elif gitti bizim de kızlarımız var. Büyük bir ceza istiyoruz onun için." diye konuştu.

Üsküdar'da korkunç cinayet: 'Son kez görüşelim' dediği eski kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Üsküdar Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500

Yorumlar (2)

Adanalı Haşmet :

Böyle hanzolarla vakit geçirmek pişmanlıktır. Allah rahmet eylesin.

7
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Maalesef bu kadın cinayetininde suç ortakları TBMM'de İdamı çıkaramayan milletvekilleridir. Aynı vekiller sağcısı solcusu ülkücüsü koministi dinlisi dinsizi maaş zammında nasıl ortak karar alabiliyorsunuz !!! Yazıklar olsun bunlara

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title