Haberler

5 yaşındaki çocuğu taciz eden sapığın yakınlarından, görüntüleri emniyete veren aileye tehdit

Güncelleme:

Bursa'da güpegündüz kapısının önünden götürdüğü 5 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden 45 yaşındaki zanlı tutuklandı, yakınları ise görüntüleri emniyete veren aileyi bulup tehdit etti. Güvenlik kamerasının olduğu evin sahibi Murat Kırtorun, "Zanlının kız kardeşi mahallemize gelerek beni tehdit etti. Aileye de para teklif etmişler davayı geri çekmesi için" dedi.

Bursa'da geçtiğimiz haftalarda merkez Yıldırım ilçesinde 45 yaşındaki bir fabrika işçisi, sokak ortasında oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu evinin önünden götürüp ara sokakta öptü. Durumu fark eden mahalle sakinleri, Murat Ö. isimli zanlıyı yakalayıp tekme tokat dövdü.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Ağzı burnu kırılan ve kanlar içinde bırakılan Murat Ö., polise teslim edildi. Zanlının olayın yaşandığı mahalleye yakın bir yerde oturduğu öğrenilirken, kızı kaçırdığı anlar ise bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaşanan olayın ardından mahalle sakinleri isyan ederken, zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Çocuk tacizcisini deşifre eden aileye tehdit

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ TESLİM EDEN AİLEYE TEHDİT

Yaşanan ürpertici olayın üzerinden uzun süre geçmeden, yakalanan zanlının ailesi mahalleye gelerek, güvenlik kameralarını emniyete teslim eden aileye tehditler savurdu. Yaşanan bu anlar ise yine o güvenlik kamerasına yansıdı.

Çocuk tacizcisini deşifre eden aileye tehdit

"BİZ SUÇLUMUŞUMUZ GİBİ HAREKET EDİYORLAR"

Yaşanan olayın ardından konuşan güvenlik kameralarının sahibi Murat Kırtorun, "Bazı hırsızlık olayları yaşadığımız için evin dört bir yanına güvenlik kameraları yerleştirdim. Daha sonra böyle bir olay başımıza geldi. Ben de vatandaşlık görevi olarak gidip o görüntüleri emniyet güçlerine teslim ettim. Bu durumdan rahatsız olan zanlının kız kardeşi mahallemize gelerek beni tehdit etti. Kolunun kırık olduğunu göstererek benim kırdığım konusunda iftira attı. Ağza alınmayacak küfürler etti. Sanki onlar haklı biz suçluymuşuz gibi hareket ediyorlar. Bu yaşananlar 5 yaşındaki çocuğunun hiçbir zaman aklından gitmeyecek. Aileye de para teklif etmişler davayı geri çekmesi için" dedi.

Çocuk tacizcisini deşifre eden aileye tehdit

"DURUMU OLANLAR KAPILARINA KAMERA TAKTIRSINLAR"

Söz konusu çocuk olduğu zaman akan suların duracağını ifade eden Murat Kırtorun, "Vatandaşlardan isteğim, durumu olanlar kamera taksınlar. En azından caydırıcı olurlar. Ben Murat Ö.'nün ablası hakkında da kamera görüntüleriyle suç duyurusunda bulundum. Bu gibi kişiler cezaevinden çıkmasın ki diğer kişilere örnek olsun. Böyle bir şeye yeltenmesinler" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yıldırım Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

songül zeybekgil:

ADALET YOK ÜLKEDE MAHFETTİLER GÜZELİM ÜLKEYİ. Suriyelisi Afganı Pakistanlısı. Acil erken seçim. bu adiler de emin olun anadolu insanı değil, geçmişte göç etmişler

55
11
yanıtYanıtla
Fakır:

utanma arlanma kalmamış bu mahluklarda. utanıp yerin dibine gireceklerine şu tavırlara bak

65
1
yanıtYanıtla
ENGİN :

bunun gibileri asılmaz ise bu haberleri çok duyarız

61
4
yanıtYanıtla
murat avci:

BEN RUSYAYA GIDIYOM KARDES BURALARIN CILKI CIKTI. SERIAT GELDIGINDE HABER EDIN DONERIM.

34
21
yanıtYanıtla
bekir yapici:

VAY KURNAZ NIYE RUSYAYI TERCIH ETTIN ARABISTANA PAKISTANA AFGANISTANA HATTA IRANA GITSENE ORALARDA ARZU ETTIGIN SERIATI DIBINE KADAR YASARSIN

yanıt36
yanıt6
Milliyetçi:

YA BİRDE ADAMI TEHTİD ETMEYE GELMİŞLER BİR KAMYON SOPA DA BEN ATARDIM ONLARIN YERİNDE OLSAM bu mahlukun yaşamaya dahi hakkı yok çok güzel dövmüşler ama yetmez bence

49
1
yanıtYanıtla
pentakill lol:

yolda insanların çocuklarını sevemez olduk. eskiden büyük abilerimiz ablalarımız bize göz kırpar başımızı severdi. şimdi böyle birşey yapamıyorsun korkudan adımız tacizci olacak diye. Rabbim sonumuzu hayır etsin.

21
7
yanıtYanıtla
Metin Demir:

acaba iyi niyetle sırtına dokunuyor acaba mahsum birinemi bunlar yapıldı

1
2
yanıtYanıtla
ender türk :

öyle , suçluyu cahili arsız ve haklı yapan bir sistem geliştirdiler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title