Haberler

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayıp kuduz olan genç mimar öldü

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kuduz köpeğin saldırısına uğrayan ve kuduz hastalığına yakalanan genç mimar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kuduz köpeğin saldırısına uğrayan Lütfü Seray, kuduz hastalığına yakalandı. Bir süredir Gaziantep'te bir hastanede tedavi altında olan Seray, dün yaşamını yitirdi.

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayıp kuduz olan genç mimar öldü

KUDUZ TEŞHİSİ KONULDU

Alınan bilgilere göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kuduz köpek saldırısına uğrayan genç mimar olan Lütfü Seray, kuduz hastalığı belirtileri göstermesi üzerine Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı, burada kuduz teşhisi konulan genç mimar Gaziantep'e sevk edildi.

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayıp kuduz olan genç mimar öldü

HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te yaklaşık bir haftadır tedavi gören Seray, doktorların tüm mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Lütfü Seray'ın cenazesi, yarın Siverek'te toprağa verilecek.

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayıp kuduz olan genç mimar öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Siverek Mimar 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

SMMM:

Bu başıboş sokak köpekleri artık İTLAF edilmeli bunun çözümü budur.

267
48
yanıtYanıtla
sanane:

çözüm bu degil Allahın verdigi canı bizler kim oluyoruzda itlaf ediyoruz.belediyeler görevini yapsa düzenli bu hayvanları aşılatsa barınakları daha yaşanabilir hala getirse kimsenin canı yanmaz.Mahallesinde gezen dolaşan bu hayvanların önüne bir tas su yemek koymaktan aciz insanoğlu.... sanıyorki Allah bu dünyayı sadece insanlar için yarattı

yanıt56
yanıt85
Ozzy Bjk:

sanane; o zaman topla tüm köpekleri bak besle. Senin yazdıkların çözüm değil. Başıboş köpekler yüzünden insanlar ölmek zorunda değil. Bu kaçıncı vaka. Yeter be. Toplansın tüm sokak köpekleri, hayvan severlere, barınaklara ve sokak hayvanlarını koruma derneklerine verildin ve kontrol altına tutulsun

yanıt26
yanıt7
sanane:

Başıboş insanlar yüzündende bu canlar ölmek katledilmek zorunda degil,yazdıgımı tam olarak idrak edemedin sanırım Ozzy Bjk bu iş belediyenin sorumlulugunda aşılatacak kışırlaştıracak ve yaşatacak güvenli ortamlarda sonuçta onlarında bir yaşam hakkı var Keşke hiç bir canlı zarar görmesin ama böyle üzücü olaylar yaşandığında da direk ithaf diye bagıracagınıza sorunlu kurumları belediyeleri sorumlu tutun

22
36
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sokak hayvanlari baranaga

33
5
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Hayvan hakkı diye birşey yoktur. Hayvanın hakkı avladığı avdir.

20
13
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Arada bir vicdan akla gelerek, öyle önlerine bir tas su yada mama koymak ile bu iş bitmiyor.

26
5
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Allah rahmet etsin... keşke saldırıdan sonra sağlık kuruluşuna baş vursaydi.. bu zamanda kuduztan ölmek sırf ihmal sonucu olur.

21
5
yanıtYanıtla
asa vuslat:

İtlaf itlaf

16
9
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Burada sorumluluk maddi sorunları gerekçe gösteren belediyelerdedir. Bu iş çok basit çözülebilir. Tüm belediyeler halkı da içine katarak konunun çözümünü sağlayabilir. Tüm abonelerinin su faturalarına ilaveten günümüz koşullarına göre 2 yada 3 TL, eklerse ve de kendileri de biraz fedakarlık yaparsa bu iş çözülür. Her gün bu tip haberlerden bıktık usandık yazık bu ölen yada mağdur olana vatandaşa ve o hayvanlara. Yeter ki çözüm istensin.

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title