Haberler

Tartıştığı kadını öldürdüğü öne sürülen adam kendini böyle savundu: Altında çamaşırı yoktu, dışarı çıkmasın diye engellemek istedim

Güncelleme:

Sarıyer'de evinde birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı Fatma Keke'yi darbederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık Özer Ağaoğlu'nun müebbeti istendi. Suçlamaları kabul etmeyen Ağaoğlu, "Alıkoyma gibi bir durum yoktu, maktulün altında iç çamaşırı yoktu ve dışarı çıkmak istiyordu. Bu nedenle onu engelledim. Tartışmaya başladık, kafasını duvara vurdu. O bana vurdu, ben ona vurdum. Duşa girdim, çıktığımda nefes almıyordu." dedi.

Sarıyer'de 26 Temmuz 2021'de evinde tartıştığı Fatma Keke'yi zorla alıkoyduğu ve darp ederek öldürdüğü iddia edilen sanık Özer Ağaoğlu'nun yargılanmasına devam edildi. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Özer Ağaoğlu ve müşteki Sadi Günay Keke hazır bulundu. Duruşmaya tarafların avukatları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da katıldı.

"BİRLİKTE ALKOL ALDIKTAN SONRA EVE BİR ARKADAŞIMI DAVET ETTİM"

Duruşmada savunma yapan sanık Özer Ağaoğlu, olay günü arkadaşlarıyla fidanlıkta kaldıklarını, arkadaşı Ergin'in maktulü tanıdığını ve bulundukları yere çağırdığını söyleyerek, "Maktul Fatma Keke geldi bizimle oturdu, sonra Bahçeköy'deki evime gittik. Alkol aldık ve yemek yedik, sonrasında eve bir arkadaşımı davet ettim. Fatma çok alkol almıştı, ben de içmiştim ama çok sarhoş değildim" dedi.

Tartıştığı kadını öldürdüğü öne sürülen adam kendini böyle savundu: Altında çamaşırı yoktu, dışarı çıkmasın diye engellemek istedim

"ALTINDA İÇ ÇAMAŞIRI YOKTU"

Savunmasında, arkadaşının daha sonrasında evden çıktığını ve sonrasında maktulün bağırıp çağırarak kendisine 'seni rezil edeceğim, insan içine çıkartmayacağım' dediğini söyleyen sanık Ağaoğlu, "Alıkoyma gibi bir durum yoktu, maktulün altında iç çamaşırı yoktu ve dışarı çıkmak istiyordu. Bu nedenle onu engelledim. Tartışmaya başladık, kafasını duvara vurdu. O bana vurdu, ben ona vurdum. 2-3 kere düştü, halı kan oldu. Kendimi savunmak için elimi kaldırdım, çarpmış olabilir. Telefonu lavaboya düşürdü, bozuldu. Ayıltmaya çalıştım.

Tartıştığı kadını öldürdüğü öne sürülen adam kendini böyle savundu: Altında çamaşırı yoktu, dışarı çıkmasın diye engellemek istedim

"SARHOŞTU, AYILACAK ZANNEDİYORDUM"

Yerler kan olmuştu, kanlı zeminden aldım, nefes alıyordu. Duşa girdim, çıktığımda nefes almıyordu. Sarhoş ayılacak zannediyordum. Sonra eşimi aradım. Kayıtlardaki 'öldürdüm' sözleri yanlışlıkla söylenmiş, 'öldü' diyorum kayıtlarda" ifadelerini kullandı. Duruşmada maktulün ağabeyi Sadi Günay Keke ise sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Tartıştığı kadını öldürdüğü öne sürülen adam kendini böyle savundu: Altında çamaşırı yoktu, dışarı çıkmasın diye engellemek istedim

MÜEBBETİ İSTENİYOR

Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, sanığın olay tarihinde maktul ile alkol aldığını ve sonrasında aralarında çıkan tartışmaya istinaden kapıları kilitleyerek maktulün evden çıkışını cebir yoluyla engellediğini söyledi. Açıklanan mütalaada, sanık Özer Ağaoğlu'nun 'kasten öldürme' ve 'cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından müebbet ile 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Duruşmada taraf avukatları, açıklanan mütalaaya karşı beyanda bulunabilmek için mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, taraflara esasa ilişkin mütalaaya karşı savunma yapmaları için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüpheli Özer Ağaoğlu'nun 'kasten öldürme' ve 'cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından müebbet hapis ile 4 yıldan 14 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Eğrioturdoğrukonuş:

Sanırım yine alkol. Bunu sakallı bir amca veya başörtülü bir kadın olsaydı işin içinde İslama demediğini bırakmazdınız.. Söyleyin Rakı leblebi reklamları yapanların bu işle alakası yokmu hiç?

12
6
yanıtYanıtla
metin Alkacir:

Cahil katil, ya böyle güzel bir bayana NASIL KIYDIN hain.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title