Haberler

Ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar'ın katili eniştesi çıktı! İşin içinde yasak aşk iddiası var

Güncelleme:

Bağcılar'da ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Damar'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Metin A., cinayeti işlediğini itiraf etti. Pınar'ın sevgilisi ile buluştuğunu görünce konuşmak istediğini ve aralarında kavga çıktığını belirten şahıs, "'Benimle evlenmezsen ben de istediğimle gezerim' diye bağırmaya, hakaret etmeye başladı. Ben de ona tokat attıktan sonra elimle boğdum" dedi. Öte yandan şahıs, Pınar Damar ile 4 yıllık bir ilişkisi olduğunu iddia etti.

İstanbul Küçükçekmece'de ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulan Pınar Damar (32), bir gün sonra Bağcılar'da ormanlık alanda öldürülmüş olarak bulundu. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, olayın şüphelisi olan kuzeninin kocası Metin A., Adli Tıp Kurumu önünde diğer aile üyeleri ile beklerken gözaltına alındı.

CİNAYETİ TÜM DETAYLARI İLE ANLATTI

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli Metin A.'nın (35) önce cinayeti inkar etmesine rağmen daha sonra bütün detayları ile anlattığı ortaya çıktı. Poliste ifade veren Metin A., 7 yıldır N.G. ile imam nikahlı olarak yaşadığını, Pınar Damar'ın da eşinin amcasının kızı olduğunu söyledi. İfadesinde Pınar Damar'la ilişkilerinin 4 yıl önce başladığını iddia eden şüpheli Metin A.'nın, "İlişkimizi kimse bilmiyordu" dediği belirtildi.

Cansız bedeni bulunan Pınar'ın katili, 4 yıldır yasak aşk yaşadığı kuzeninin eşi çıktı

"KAFETARYADA ONLARI İZLEDİM"

Olay günü Pınar Damar'ın bir yıldır başkasıyla da gönül ilişkisi yaşadığını öğrendiğini anlatan Metin A., "Onun sevgilisiyle bir kafetaryada buluştuğunu öğrendim. Kafetaryanın önüne giderek saat 21.45'e kadar onları takip ettim. Kafeteryadan çıkana kadar bekledim. Otomobilimle onları takip ettim. Adam, Pınar'ı evin yakınlarında indirince otomobilimle onun yanıma gidip konuşmak istediğini söyleyip araca binmesini sağladım" dedi.

Cansız bedeni bulunan Pınar'ın katili, 4 yıldır yasak aşk yaşadığı kuzeninin eşi çıktı

"ÖNCE TOKAT ATTIM BAYILINCA BOĞARAK ÖLDÜRDÜM"

Birlikte Başakşehir bölgesinde otomobille gezdiklerini anlatan Metin A. "Ben olay sırasında alkollüydüm. Konuşurken aramızda tartışma çıktı. 'Benimle evlenmezsen ben de istediğimle gezerim' diye bağırmaya hakaret etmeye başladı. Ben de ona tokat attım. Başını aracın orta direğine çarptı. Daha sonra onu elimle boğdum. Cesedi bırakarak olay yerinden kaçtım" dediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

rap düelloları:

Bence aşk yaşadığı falan yok, kadını öldürdün nasılsa konuşamaz değil mi? Aşkına karşılık vermediği ve kıskandığı için öldürdü başka açıklaması yok...

524
40
yanıtYanıtla
Cengiz Somcag:

zaten yasak aşk yaşamıssın öldürmek niye. cezaevinde sana bunu misli ile yaşatırlar diyeyim.

353
20
yanıtYanıtla
divane divane:

Hic bir sey tek tarafli degildir! En az onun kadar kizda suçlu .. evli oldugunu bildigi halde yinede ilişki kurmuş. Evli derken yani adam imam nikahliymis. Olan yine kadina oldu, yazik etti kiz kendine . Hic kimse bu şekilde ölmeyi hak etmiyor.

yanıt0
yanıt0
Gökhan Altaylı:

Yasak aşklar neden genellikle cinayetle sonuçlanır. İlginç bir durum.

266
13
yanıtYanıtla
Barış Demir:

Neden olacak ya benimsin ya toprağın. Kafası . ulan o ölüyor bir daha acı çekmiyor ki. sen çekiyorsun. Hwmde ömür boyu

yanıt0
yanıt0
MAMOS BUSINESS SERVICE:

7 sene diyor kızın yakın arkadaşları biliyordur ikisizinde telefonunda mesaj yada hts kayıtlarından bu aşk varsa ortaya çıkar. Yoksa karşılıksız aşk cinayeti. Öteki kadın da imam nikahının anlamsızlığını anlamış olsun. Katil ruhlu adamla imam nikahı ne ya

31
3
yanıtYanıtla
Atilla Akkuş:

Bütün kötülüklerin anası kadın sanırım insan kardeşine nasıl yapar ya bunu bide boşanıp bunu alacak yuh ya aşkımdan gebersem şehir değiştirir yinede böyle bişeyin olmasına izin vermem yazık..

10
3
yanıtYanıtla
Serdar Suveren:

İİBYA TEZKERESINE BILE HAYIR DIYENLERE BU KADAR DESTEK VERILIYORSA O TOPLUM IFLAH OLMAZ.

12
0
yanıtYanıtla
uCube :

Adamın söyledikleri bence tam tersi. Kesin adam benimle evlen dedi, kız kabul etmeyince kızı öldürdü. ;))

2
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

TBMM'de İdamı çıkaramayan milletvekillerinin tamamı öldürülen bütün kadın cinayetlerinin suç ortağıdır .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title