Haberler

16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş! Pendik'te bulunan cesetle ilgili detaylar kan donduruyor

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te birden fazla çöp konteynerinde bulunan erkek cesedinin kafası ve diğer vücut parçaları toplandı. Cesedin 16 parçaya bölündüğü, kafa derisinin yüzüldüğü ve her iki bacağının bedenden kesildiği tespit edildi.

Pendik'te bir çöp konteynerinde erkek cesedinin bulunmasına ilişkin kan donduran detaylar ortaya çıktı. Cesedin kafa derisinin yüzüldüğü, 16 parçaya bölündüğü ve birden fazla çöp konteynerine atıldığı ortaya çıktı.

Dumlupınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sabah saatlerinde çöp atmaya giden bir vatandaş çöp konteynerinde parçalanmış ceset olduğunu gördü. Durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, cesedin N.S. isimli bir erkeğe ait olduğunu ve parçalara ayrıldıktan sonra birden fazla çöp konteynerine atıldığını belirledi.

DERİSİ YÜZÜLMÜŞ, BACAKLARI KESİLMİŞ

Olayın ortaya çıkan detayları ise dehşete düşürdü. Konteynerlerde yapılan incelemeler sonucunda, cesedin kafası ve diğer vücut parçaları toplandı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopsi ve inceleme çalışmalarında, kafa derisinin yüzüldüğü ve her iki bacağının bedenden kesildiği, ayrıca diz ve ayak bileğinde de kesiler olduğu tespit edildi.

Pendik'te bulunan erkek cesedi 16 parçaya bölünmüş! Detaylar kan donduruyor

CESET 16 PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ

Bulunan parçalardan bir bacakta platin olduğu ve cesedin 16 parçaya bölündüğü belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, konuyla ilgili çalışmaları sürüyor.

Pendik'te bulunan erkek cesedi 16 parçaya bölünmüş! Detaylar kan donduruyor

Pendik'te bulunan erkek cesedi 16 parçaya bölünmüş! Detaylar kan donduruyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Pendik Olay Güvenlik Adli Tıp Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (14)

Derdo Seyit:

Aman yarabbi bu nasıl bir vahşet. Sebebi ne olursa olsun hiçbir insan bu şekilde ölmemeli.

344
5
yanıtYanıtla
cavit dogan:

Bugün okuduğum iki haber. - Yoldan geçen tanımadığı Öğrenci kızın kafasına taşla vuran kişi 1.5 yıl ile yargılanıyor. - İnterpol tarafından kırmızı bülten ile aranan ve Adana'da üzerinde namluya verilmiş ve şarjörü dolu ruhsatsız tabanca ile yakalanan çete lideri 20 bin lira Kefaletle serbest bırakıldı. Ahh adalet ah !

302
10
yanıtYanıtla
akrep kral:

durumlar hiç iyi değil Allah sonumuzu hayır eylesin ölümün bile hayırlısı olsun

275
3
yanıtYanıtla
Murat Çita:

turkiye gercekten Afrikayi gecti butun psilikler bu ulkeye doldu kacip.gitmek.son care

230
8
yanıtYanıtla
aydemiranduv:

İlköğretim, komple vatandaşlık dersinden oluşmalı; önce insan olmayı (tekrar) öğrenmeliyiz!

215
2
yanıtYanıtla
Zndka Nmynb:

Aynen katılıyorum eğitimde her insanın can emniyeti kanunen garanti edilmiş olduğu birinin canını kast edersen bu can emniyetine istinaden hayatın sonlandırılır.

yanıt0
yanıt0
Serkan Hatipoğlu:

Herzaman söylüyoruz idam şart

144
52
yanıtYanıtla
Cengiz Özen:

Kardeş ne istediğine dikkat et. Ya adamı olanı idam etmeyip, garibanı idam ederlerse ne olacak.

yanıt63
yanıt7
Afife Aksoy:

Hemen yanıbaşımızda neler oluyor korkunç. Ne ara bu denli cani oldu insanlar.

118
2
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Hayvanlar bile bu kadar vahşi değil...

84
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title