Haberler

Eylem Tok'un yurt dışına kaçırdığı oğlu, havaalanına giderken aynı cümleyi tekrarlayıp durmuş: Anne beni affet, araç pert oldu

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası T.C. ve yazar annesi Eylem Tok'un yurt dışına kaçtığı olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. Eylem Tok'un şoförlüğünü yapan kişi, "Eylem Hanım'ı olay yerine götürdüm. T.C'yi arabaya oturttu. T.C şoktaydı, sürekli 'Anne beni affet, araç pert oldu' diyordu" ifadelerini kullandı. Öte yandan şoför, firar için evden çıktılarında ise babanın öndeki araçta olduğunu söyledi.

Türkiye'yi şoke eden Porsche'li kazadan yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ölümlü kazaya karışan oğlu 16 yaşındaki T.C'yi olay yerinden kaçırıp yurt dışına firar eden anne Eylem Tok'un şoförlüğünü yapan kişinin ifadesi ortaya çıktı. Şoför, "Eylem Hanım'ı olay yerine götürdüm. T.C şoktaydı, sürekli 'Anne beni affet, araç pert oldu' diyordu" diye konuştu.

"ANNE BENİ AFFET, ARAÇ PERT OLDU"

Şoför ifadesinde, "Eylem Hanım'ı olay yerine götürdüm. T.C'yi arabaya oturttu. T.C şoktaydı, sürekli 'Anne beni affet, araç pert oldu' diyordu" dedi. Şoför, Tok'un oğlunu eve bıraktıktan sonra ikinci kez kaza yerine gittiğini, firar için evden çıktılarında ise babanın öndeki araçta olduğunu belirtti.

Ölümlü kazanın ardından yurt dışına kaçırılan Timur'un yol boyunca söylediği söz ortaya çıktı: Anne beni affet, araç pert oldu

EŞİ "HAVAALANINA DOĞRU GİT" DEMİŞ

Şoförün ifadesinde ilginç bir detayda vardı. İfadeye göre Eylem Tok'u eşinin aradığı ve "Havaalanına doğru git" şeklinde talimat verdiği ortaya çıktı.

Ölümlü kazanın ardından yurt dışına kaçırılan Timur'un yol boyunca söylediği söz ortaya çıktı: Anne beni affet, araç pert oldu

"TELEFONU DALGINLIKLA CEBİME KOYDUM"

T.C nin arkadaşı Alp K. (17) de "Orman yolunda diğer aracı kullanan arkadaş el hareketiyle önüne geçmemizi istedi. Timur solladı, yoldaki kasisten sonra hızlandı. Yolun sağ tarafında bir şeyler olduğunu gördü. Çarpmamak için direksiyonu kırdı. Araba sağa kaydı ve ATV'lere çarptıktan sonra soldaki yamaca doğru çıktı. Bir kişi arabanın altında kalmıştı.T.Cözel şoförü ile annesini arayıp kaza yaptığını bildirdi. Eylem Tok gelip T.C,beni ve arkadaşımız Demir Ö'yü aldı, bizi oturduğumuz siteye götürdü. Bu esnada yaralılardan birine ait olan cep telefonunun Z.H.D. isimli arkadaşımızda kaldığını gördük" ifadelerini kullandı. 16 yaşındaki Z.H.D. ise "Yaralılardan biri başına bakmam için telefonunu verdi. Işığı açıp kontrol ettim. O anki dalgınlıkla telefonu cebime koydum.T .C'nin annesi 'sahibine götüreceğim' diyerek telefonu aldı" dedi.

Ölümlü kazanın ardından yurt dışına kaçırılan Timur'un yol boyunca söylediği söz ortaya çıktı: Anne beni affet, araç pert oldu

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürücüT.Cve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Zanlıların Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istendi.

NE OLMUŞTU?

Kaza, İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta yaşanmıştı. 16 yaşındaki sürücü ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı'yı hayattan koparmış, 4 kişiyi de yaralamıştı. Sürücü T.C ve annesi Eylem Tok, kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Eyüpsultan Eylem Tok İstanbul Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Merve Ceylan:

Bir can gitmiş hala arabanın derdinde pes

476
2
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

böyle bir kaza yapan insanda akıl kalır mı. Ben otobanda köpeğe çarptım köpek uçtu 3 gün araç kullanmadım kendime gelemedim.

yanıt29
yanıt7
itunes parax:

pes degil pijj

yanıt216
yanıt3
faruk merttürk:

Çocuk işte. Annesi onun tanrısı.

yanıt32
yanıt94
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

O yaştaki bir çocuğun yaşadığı korku ile bunları söylemesi normal bildiğin travma yaşamış. Onun aracı ehliyetsiz , hatalı şekilde araç kullanması nasıl hata ise annesinin kalkıp onu kaçırması da ayrı bir büyük hata. Allah'tan ölene rahmet geride kalan ailesine sabırlar dilerim.

yanıt55
yanıt38
Husnu Oge:

Yurtdışına Kaçan çocuğun yazar annesi diyor ki; beni anlayınız ben bir anneyim. Daha reşit olmayan ehliyet alacak yaşta olmayan çocuğunu son model araçla yarış yapmak için İstanbul trafiğine saldığında da sen bir anneydin. Hem de en sorumsuzundan. Kesinlikle anne ve babanın da yargılanması lazım. Üstelik annenin en üst raddeden

354
5
yanıtYanıtla
Esra UZUN:

Bir insana çarpıp arkasına bakmadan ilk işi kendini kurtarmak olan vicdansız birinden arabasını düşünmekten başka ne beklenirdi ki ...Ehliyetsiz araba kullanamayacağını öğretemeyeyecek kadar aciz ve kaçıp kurtulma derdine düşecek kadar vicdansız ebeveynler ancak böyle çocuk yetiştirir..

220
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Olan oldu pişmanım kan tazminatını ödeyeceğim deseydi 1 gün bile içeride yatmazdı, bu kadar da boş bilinçsizmiş ailece hepsi, şimdi hem içeride yatacaklar hem o tazminatı ödeyecekler ..

204
8
yanıtYanıtla
İmdat Tekin:

Hangi adalet onları içeri atacak? Adam kaza yapıyor kaçıyor 1 hafta sonra tutuklama kararı çıkartıyor. Gel Amerikaya en ufak kazada bile sen arabadan inmeden başına 50 tane polis dikiliyor.

yanıt160
yanıt20
Yunus Emre Eser:

Sinan'ın oğlu bile dışarda. Bu mu yatacak?

yanıt33
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title