Haberler

Ünlü kahve zincirinin şubesinde oturanlara küfürler etti, yetmedi bir de polise saldırdı

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye insanlık dışı saldırıları sürerken dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ünlü bir ABD'li kahve zincirinin şubelerine yönelik protestolar yapılıyor. Niğde'de protestonun dozunu kaçıran bir kişi, şubede oturan müşterilere hakaretler ve küfürler savurdu. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, şahıs polise de saldırdı.

Niğde'de İsrail'i protesto amacıyla Starbucks'ta oturanlara tepki gösteren şahıs ile müşteriler arasında çıkan tartışmada polise mukavemet gösteren 1 kişi gözaltına alındı.

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'de çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan saldırıları sürerken, İsrail'e desteğini açıklayan markalara yönelik protestolar da devam ediyor.

Niğde'de İsrail'i protesto edenlere tepki: 1 kişi gözaltına alındı

MÜŞTERİLERE KÜFRETTİ, POLİSE SALDIRDI

Niğde'de Starbucks'ta oturan müşterilere tepki gösteren bir kişi ile müşteriler arasında tartışma çıktı. Starbucks'ta oturan müşterilere hakaret ve küfür eden şahıs ile müşteriler arasında tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerine de zorluk çıkaran şahıs gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Niğde'de İsrail'i protesto edenlere tepki: 1 kişi gözaltına alındı

Niğde'de İsrail'i protesto edenlere tepki: 1 kişi gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Türkiye İsrail Gazze Niğde İsrail Soruşturma Gözaltı 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Mülayim sert:

Şimdiye kadar hiç gitmedim ama bundan sonra gideceğim yasal bir firma bizim insanımız çalışıyor vergisini ödüyor ucuz kahramanlığın âlemi yok destek olmak istiyorsan Gazze'ye git o Zaman

311
328
yanıtYanıtla
met tat:

Sende İsrail'e git Her yasal olan is helal değildir bunu kafana not et

yanıt163
yanıt88
Goethegitme:

Salak gördümde senin gibisi az bulunur

yanıt95
yanıt63
ahyed yıldız:

Soluduğun oksijene yazık… bu kadar cahilce yorum görmedim.

yanıt83
yanıt61
İzeddin Demir:

Sen nasıl bı varlıksın acaba.canlıdan farkın insandan farkın nedir.

yanıt81
yanıt75
Ahmet AKGÜL:

Bu belayı ilk ülkeye getireni sınır dışı etmek lazım. Sonrada buralarda kahve zıkkımlananları.

191
202
yanıtYanıtla
İzeddin Demir:

Adam demekki son noktaya geldi patladı yani. Oraya gidip oturup bseyler zikkimlanan duyarsizlara ne demeli bu açık destek veren bir yere halen nasıl gidip oturuyorlar.

125
118
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

ben hükümette buluyorum bu sorunları hükümet fabrika açmaz sunu yapmaz vs sacma geliyor bana tam tersi herşeyi hükümet yapmalı Starbucks benzeri israil amerika hangı firma varsa ona karşıt acmalıkı kendi parası kendi çebine girsin ve fabrıka çok acmalı ülkenin ekonomisinin düzelmesini istiyorsa öyle satarak ülke düzelmez . ülkeler üretimle zengin oluyor . ve böyle insanlara küfür etmek kimsenin haddıne degil herkezin vicdanı kendine .

46
10
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Sen tepkini ver adamın işten çıkarılması o firmaya kalan bir durum bak sever seve marketler israil abd ürünlerinin fiyatlarını yarı yarıya düşürdü ya boykot almayınca böyle olur

17
3
yanıtYanıtla
Ercan Özoğlu:

Birde coca-cola satan yerlerimi Protesto etsek ne dersiniz her yerde cayır cayır satılıyor indirm bile yapmadan hemde, dağıtım aracları akşama kadar mal taşıyor,

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title