Haberler

4 çocuk annesi eşini sokak ortasında katleden şahıs, cinayet sonrası cesedin başında bekledi

Güncelleme:

Muğla'da boşanma aşamasındaki 4 çocuk annesi eşini sokak ortasında silahla vurarak öldüren şahsın, cinayet sonrası cesedin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı. Silahı başına dayayan şahıs, polis tarafından güçlükle ikna edilerek gözaltına alındı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G.'nin, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'nin cesedinin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı. Cinayet aleti tabancayı başına dayadığı öğrenilen Vedat G.'nin, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındığı belirlendi.

Neşe, boşanma aşamasındaki kocası tarafından tabancayla öldürüldü

SOKAK ORTASINDA BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay, saat 20.00 sıralarında Ortaca ilçesine bağlı Terzialiler Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Yasemin Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ortaca Sanayi Sitesi'nde motor ustası Vedat G., boşanma aşamasındaki ev hanımı eşi Neşe G. ile bilinmeyen nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmada Vedat G., yanında bulunan tabancayla eşi Neşe G.'nin başına 1 el ateş etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Neşe G.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Neşe, boşanma aşamasındaki kocası tarafından tabancayla öldürüldü

CİNAYET SONRASI CESEDİN BAŞINDA BEKLEDİ

Vedat G.'nin, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'nin cesedinin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı. Cinayet aleti tabancayı başına dayadığı öğrenilen Vedat G.'nin, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındığı belirlendi.

4 çocuk annesi Neşe G.'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Neşe, boşanma aşamasındaki kocası tarafından tabancayla öldürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çocuk Muğla Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (59)

Toprak Toprak:

40 yaşımdayım son 15 yıldır gördüğüm kadın cinayetlerinin binde birini diğer yıllarda görmemiştim

727
52
yanıtYanıtla
Hakan Baldir:

25 yaşındayım:D

yanıt15
yanıt148
Pole star:

Daha önce haberlere bu kadar hızlı erişemiyordun hatta haberlere yansımayan daha ne cineyet, intihar, ölümlü iş ve trafik kazaları var bir bilsen ..

yanıt302
yanıt107
Çınar Saraç:

Pole star , istatistik diye bir şey var son 10 yılda olan cinayetler son 20 yıldaki cinayetlrei ikiye katladı neyden bahsediyorsun

yanıt178
yanıt39
girilmez:

eskiden sosyal medya yoktu ondandır töre cinayetleri vardı, aldatma bu kadar yoktu, kadınlar bu kadr göz önünde değildi millet açtı işinde gücünde idi boşanmalar daha azdı şimdi kimsenin kimseye eyvallahı yok

yanıt177
yanıt29
Pole star:

Çınar Saraç keşke bahsettiğin istatistikleri kendinde incelesen... Türkiye' de son 15 yılda cinayet oranlarının yüzde 32 oranında gerilediğini görür sırf siyasi algı uğruna bu boş yorumu yapmazdın belki...

yanıt43
yanıt79
Sinan Kaygisiz:

Aileler nasil.bu duruma düsuyor ne eksik...Sosyal medya ailelere çok buyuk zararlar vermeye başladı.. Ne olucak bu halimiz yazik kadina Allah rahmet etsin.

341
17
yanıtYanıtla
Bayram AKINCI:

4 çocuk var... cesedin başından ayrılmamış... yada ayrılamamış ağır vebal ve belliki herşeyin farkında... bilerek yapmış... kolay değil hiç de kolay değil... bu durumlara nasıl geldik... kadın suçlu erkek suçlu meselesi değil bu... toplum olarak evlilik müessesinin çöküşü bu... herkese yazık...

310
7
yanıtYanıtla
Export 86:

Bu denli aileler paramparça olurken yetkililer daha ne kadar görmezden gelecek

282
23
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Çocuklar çocuklar çocuklar,daha ne kadar cekecek yavrularımız

273
5
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title