Haberler

Devlet hastanesinde dehşet! Annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla öldürdü

Güncelleme:

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şüpheli, güvenlikçiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde dehşet bir olay yaşandı. Hastanede tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından eziyet edilerek katledildi. Anne katili genç, güvenlik ekipleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

SESİ DUYAN GÜVENLİK KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Sabaha karşı 04.00 sıralarında Tarsus Devlet Hastanesi'nin 8. katında bulunan beyin cerrahi bölümünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, hastanede tedavi gören 61 yaşındaki Selma Çiftçi, refakatçi olarak yanında kalan oğlu M.Ç. (32) tarafından bıçakla boğazı ve ayakları kesilip tabanca ile tek kurşunla öldürüldü.

Sesi duyup odaya gelen güvenlik görevlileri korkunç manzara ile karşılaştı. Şüpheli, güvenlikçiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

UYUŞTURUCU İDDİASI

Cinayet mahalline sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından vahşice öldürülen kadının cenazesi hastane morguna alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.

Devlet hastanesinde dehşet! Annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla öldürdü

Devlet hastanesinde dehşet! Annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tarsus Devlet Hastanesi Mersin Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

İdris Yıldız:

şu idam gelsin artık

615
29
yanıtYanıtla
Mengele:

Nedense hep müslüman ülkelerde oluyor Avrupada annesini karisini sevgilisini katleden duydunmu

yanıt108
yanıt384
Snn Aksu:

Mengele sen Avrupa'dan birhabersin öyle cinayetler varki olmayan beynin almaz git araştır bak Avrupa'da neler yaşanıyor

yanıt346
yanıt33
Tırpan:

Mengele . KES... Siz at gözlüğü takmışsınız. dünya da Güney Amerika ülkelrinde orta amerika üğlkelrinde neler oluyor görmüyrosunuz.

yanıt149
yanıt12
MUSTAFA GÜL:

Mengele sana sadece bir örnek verim. İnsan katletmek için vahşi köpekler yetiştirenler var ve Müslüman ülkeler değil bunlar. Sırf müslümanlara laf etmek için konuşmuşsun.

yanıt159
yanıt9
Emre Kaya:

Olay iğrenç haber iğrenç baştan aşağı iğrenç bir hal… uyuşturucu kullanıyor olması ayrı detay öldürmesi ayrı detay silah ayrı detay kesmek biçmek ayrı detay niye bu haberi bu insanlara sunuyorsunuz niye? Milyonlarca olay oluyor bu toplumun aile yapısı bu tarz olaylara uygun olmazken neden bu tarz haberlere Şahit oluyoruz?

270
24
yanıtYanıtla
MEHMET:

uyuşturucu kullananların çoğu şuan kimyasal kullanmak zorunda bırakılıyo.. çünkü topraktan çıkan keneviri topluyo devlet ceza veriyo. kimyasalda adamı bozuyo ne yaptını bilmiyo. belki hatırlamıcak bile öldürdüğünü.. keneviri vergilendirmeli. uyuşturucuyu savunmöuyorum ama buda bu ülkenin bi gerçeği. bazı ülkelerde selbest bakın cinayet oranına. annesinini kesip biçen var mı

yanıt34
yanıt15
Reçel Tahin Etsoğan:

Allah'ım sen aklımı koru...

256
2
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Bence bir an evvel kıyamet kopmalı. Dünyanın cehennemden farkı kalmayacak bu gidişle.

192
29
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Dünyanın geldiği hale bak, neler ister olduk....

yanıt44
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title