Haberler

Lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni gözaltına alındı

Güncelleme:

Adana'da arkadaşına ait lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko, gözaltına alındı. Görüntülerin eski olduğunu söyleyen, İfadesi sonrası serbest bırakılan Aleyna Kanko, "Otomobil ve silah bana ait değil. Arkadaşıma ait tabancayı, kurusıkı zannediyordum" dedi.

Sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko lüks bir otomobilin içinde elindeki tabancayla poz verip, çektiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, hızla yayılan ve tepki çeken görüntüleri ihbar kabul etti. Ekipler, Aleyna Kanko'yu Çukurova ilçesindeki evinde gözaltına aldı.

Lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni gözaltına alındı

"BANA AİT DEĞİL" DEDİ

Emniyete götürülen Aleyna Kanko ifadesinde, görüntülerin eski olduğunu söyleyerek, "Otomobil ve silah bana ait değil. Arkadaşıma ait tabancayı, kurusıkı zannediyordum" savunması yaptı.

Lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni gözaltına alındı

SERBEST KALDI

Aleyna Kanko, sorgusunun ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Adana Sosyal Medya Hukuk 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

Özer Gül:

aynı silahla ayağına sıkın

57
1
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

Bu fenomen adı altında ne idüğü belirsiz bir sürü kişi türedi. Yani sen fenomensen eline silah alınca kimse sana dokunamaz mı zannediyorsun ama suç sizde değil medyada. Sizi bir şey bilip haber yapıyorlar ya yazık valla.

48
1
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Silahta yakisiyor yani Gel Amerika’ya burada istediğin gibi poz çekersin silah ile.

18
2
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

ZATEN İSTEDİĞİ GÖZ ALTINA ALINMAKTI HABER OLDU TAKİPÇİLER TIKLAYIP DURDU O DA BİLİYOR SERBEST KALCAGINI SENARYO YAZDI OYNADI İSTEDİĞİNİ ELDE ETTİ TÜRKİYE DE KANUN ADALET SİSTEMİ OLMADIĞI İÇİN ODA SONUCUN NEREYE VARACAĞINI BİLDİĞİNDEN DURUM BU ESKİ RESİM MIŞ SALLA BAKALIM PAYLAŞMASI DAHİ YASAK OLMALIDIR ARRIK SANAL ORTAMDA HER TÜRLÜ YASAKLI MADDE SEGİLEMEK SERBEST

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title