Haberler

Silahlı soyguncu, "Helal kazanç" vurgulu paylaşım yapmış

Güncelleme:

Giresun'da bir kuyumcudaki maskeli ve silahlı soygunla ilgili tutuklanan Ethem B.'nin sosyal medyada, "Yapacağınız hayırları helal kazançlarınızdan yapın, haram ve yalandan elde ettiniz hayrın size sevabı olmaz. Cuma gününün hayrı bereketi üzerinize olsun, Hayırlı Cumalar" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcudaki maske ve silahlı soygunla ilgili tutuklanan 3 kişiden biri olan Ethem B.'nin daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

SİLAHLI SOYGUNCUDAN "HELAL KAZANÇ" VURGULU PAYLAŞIM

Önceki gün silahlı meydana gelen silahlı soygunla ilgili tutuklanan şüphelilerden Ethem B.'nin sosyal medya hesabında dürüstlük ve helal kazancın önemine vurgu yaparak paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Tutuklanan zanlı Ethem B.'nin Cuma günü sosyal medya hesabından, "Yapacağınız hayırları helal kazançlarınızdan yapın, haram ve yalandan elde ettiniz hayrın size sevabı olmaz. Cuma gününün hayrı bereketi üzerinize olsun, Hayırlı Cumalar" paylaşımında bulunduğu görüldü.

Öte yandan, kendine ait bir web sayfasında içerik üreticisi olan ve seçim döneminde siyasilerle program yapan Ethem B.'nin aynı zamanda Kuyumcukent'te eşine ait bir gümüş, altın tamir, bakım ve satış yeri olduğu da öğrenildi.

Kuyumcudan soygun yapan zanlının sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Bulancak Giresun 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500

Yorumlar (7)

Can null:

Yav arkadaş hepmi bunlardan çıkar

31
19
yanıtYanıtla
Dağlı Bozanoglu:

bunlar dediğin kimler?

yanıt0
yanıt0
Selim Keskin:

bunlardan dediğin kim? dinde hırsızlık yasak. o zaman bu adam müslüman değil, yani senden oluyor.

yanıt0
yanıt0
Snn Aksu:

Cümleye ey iman edenler diye başlamış ama hiçte iman etmişe benzemiyor

35
0
yanıtYanıtla
orhan aydın:

Adam hayırlı kazancıyla yarım milyonluk saat alacak galiba

33
1
yanıtYanıtla
Aktan Özer:

Kopyala yapıştır cuma mesajı anca bu kadar olur. Kendi paylaşımını kendisi okumuş mudur acaba

12
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

tam chp kafası arkada milyarları çalarlar seçim zamanı kamera önünde camiye gidip kuran okurlar.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title