Haberler

Miras kavgasında silahlar konuştu: 2 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:

Kayseri'de akraba olan iki grup arasındaki miras anlaşmazlığından doğan silahlı kavgada 4 kişi vuruldu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2 kişi hayatını kaybetti.

Melikgazi ilçesi Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi'nde akraba olan iki grup arasında miras meselesinden dolayı saat 15.30 sıralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ve bıçağın kullanıldığı kavgada Seyit (30), Gaffar Mehmet (20), Serdar (44) ve İbrahim Yılmaz vuruldu.

Miras kavgasında silahla konuştu: 2 ölü, 2 yaralı

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı kontrolde Seyit ile Gaffar Mehmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Serdar ve İbrahim Yılmaz ise ambulanslarla özel hastaneye kaldırıldı.

Miras kavgasında silahla konuştu: 2 ölü, 2 yaralı

CİNAYET ŞÜPHELİSİ KAÇTI

Cinayet şüphelisi olduğu belirlenen M.Y. de olay yerinden kaçtı. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, Seyit ile Gaffar Mehmet Yılmaz'ın cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna götürüldü.

Miras kavgasında silahla konuştu: 2 ölü, 2 yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Yılmaz Mehmet Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (6)

Deniz Çapa:

Bu miras olayına devlet el atmalı. Bir tapu alınırken, tapu sahibi, yasal mirasçıları seçmeli. Eğer seçim yapılmadıysa. Tapu sahibi öldüğünde, Şartsız koşulsuz, mirası devlet ihale ile satmalı ve mirasçılara eşit oranda vermeli

115
15
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

mirası kim aldı şimdi 3 günlük dünya ahmaklar

116
6
yanıtYanıtla
mastique:

Cahillik ve ac gözlülük..

114
6
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Ölen öldü, katilin parasını'da avukatlar savunma adı altında yiyecek miras kökten cavladı gitti ..

11
0
yanıtYanıtla
Fakır:

dünya malı dünyada kalır sanıyorlar ki hiç ölmeyecekler, öldükten sonrada malı mülkü yanında götürecekler.

6
1
yanıtYanıtla
Müdessir Östüzün:

Üç günlük dünya malı için Allahim sen sabır ver insanlar ne hale geldi

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title