Haberler

Kahreden ölüm! 2 yaşındaki çocuk, üzerine çıktığı sandalyeyle birlikte balkondan düştü

Güncelleme:

Kağıthane'de 2.5 yaşındaki kız çocuğu balkonda dengesini kaybedince çıktığı sandalyeyle birlikte 2. kattan aşağıya düştü. Başından yaralanan minik kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayı duyan mahalleli büyük üzüntü yaşadı.

Dün saat 11.00 sıralarında Kağıthane Harmantepe Mahallesi'nde edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde anne İlknur A. temizlik yaptığı esnada 2.5 yaşındaki kızı Hira Ar balkona çıktı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Küçük kız o esnada balkon duvarında asılı olan sandalyeye çıkmak istedi. Dengesini kaybeden Hira Ar sandalyeyle birlikte 2. kattan aşağıya düştü. Başından yaralanan minik kızın yanına sesleri duyan Ferdi Uysal ve Tayfur Muslugil geldi. Hemen yoldan araç çeviren iki vatandaş, minik kızı özel bir hastaneye götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Hira Ar, ambulansla kaldırıldığı Sarıyer Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Minik kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Minik kızın ölümünün ardından ise mahalleli büyük üzüntü yaşadı.

İstanbul'da kahreden olay: 2 buçuk yaşındaki kız çocuğu balkondan düşerek hayatını kaybetti

"ANNESİ ÇIĞLIK ATIYORDU"

Balkondan düşen çocuğu hastaneye götüren Ferdi Uysal, "Ben 3 bina yanda oturuyorum, evde yatıyordum çat diye bir ses duydum. Biri düştü herhalde dedim hanımla beraber merdivenden indik hemen. Kapıdan çıkınca baktım arkadaşlar burada çocuğu kucaklarına almışlardı. Annesi çığlık atıyordu, çocuğa baktım çenesi kitlenmişti. Çocuk Tayfur'un kucağındaydı, Tayfur'la beraber nefesini açtık çocuğun. Hemen bir araba durdurduk yoldan 4 dakikada hastaneye götürdük hemen. Orada acil alana aldılar çocuğu sonra ambulansla Seyrantepe'ye götürdüler. En son duyduğumuza göre doktor beyin kanaması devam ederse sıkıntı olur demiş. Babasını aradık az önce ameliyata almışlar. Annesi balkonun kapısını kapatmayı unuttuğu için çığlık atıyordu, balkona çıkmış çocuk oradan da aşağı düşmüş. Annesi de o sırada odada temizlik yapıyormuş" dedi.

İstanbul'da kahreden olay: 2 buçuk yaşındaki kız çocuğu balkondan düşerek hayatını kaybetti

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Diğer bir vatandaş Tayfur Muslugil ise, "Bir ses duyup uyandım. Pat diye ses gelince camdan baktım çocuk yerde yatıyordu. Çocuğu görünce hemen apar topar aşağıya indim. O anlık panikle ambulansı da beklemek istemediğimiz için yoldan geçen bir abimizin arabasına bindirdik ve hastaneye götürdük. Biz de elimizden geldiği kadar destek verdik, gerisi Allah'a kaldı. İnşallah iyi olur" diye konuştu. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyrantepe Kağıthane İstanbul Çocuk Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title