Haberler

Epstein Davası'nda yeni isimler açıklandı: Listede Bill Clinton ve Prens Andrew de var

Güncelleme:

Jeffrey Epstein'in çocuk istismarı ve fuhuş ağı kurma suçlamalarıyla yargılandığı dava kapsamında yeni isimler açıklandı. Bill Clinton ve Prens Andrew, Epstein'in ölümüyle sonuçlanan davada suçlananlar arasında yer alıyor. Epstein'in partneri Ghislaine Maxwell, suçlardan ötürü 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Clinton'ın ekibi, Epstein ile olan ilişkilerini araştırmaya başladıklarını ve suçlarından haberdar olmadıklarını belirtti.

Epstein davası dosyasındaki isimler açıklandı: Bill Clinton ve Prens Andrew da listeye dahil edildi. Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in çocuk istismarı, pedofili ve fuhuş ağı kurma suçlamalarıyla yargılandığı dava ile ilgili isimlerin kamuya açıklanmasına karar verildi. Clinton ve Prens Andrew, Epstein'in ölümüyle sonuçlanan davada suçlananlar arasında yer alıyor. Epstein'in partneri Ghislaine Maxwell'a karşı açılan dava kapsamında isimlerin ortaya çıkarılmasına hükmedildi. Maxwell, Epstein ile işledikleri suçlardan ötürü 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Hakim Loretta Preska, birçok ismin zaten kamuda bilindiğini ve belgelerin açıklanmasına itiraz eden pek çok kişi olmadığını belirtti. Johanna Sjoberg, Epstein'ın Manhattan'daki evinde Prens Andrew tarafından taciz edildiğini iddia etti. Virginia Giuffre ise 17 yaşında, yani ABD yasalarına göre çocukken, Epstein tarafından Prens Andrew'a 'seks için sunulduğunu' öne sürdü. Prens Andrew ise Giuffre ile tanışmadığını ve iddiaları reddettiğini belirtti.

Clinton'ın ekibi, Epstein ile olan ilişkilerini araştırmaya başladıklarını ve suçlarından haberdar olmadıklarını belirtti. Clinton, Epstein'ın uçağıyla 2000'lerin başında 'hayırsever bir aktivist' olarak tanınan bir dönemde birçok insani yardım gezisi için Afrika'ya gitmişti. Mahkeme belgelerine göre Sjoberg, Epstein'ın bir keresinde Clinton'ın "genç kızları sevdiğini" söylediğini ifade etti. Clinton ise daha önce başkanlık döneminde 22 yaşındaki bir Beyaz Saray stajyeriyle ilişki yaşadığını kabul etmişti.

Epstein Davası'nda yeni isimler açıklandı: Listede Bill Clinton ve Prens Andrew de var

Epstein Davası'nda yeni isimler açıklandı: Listede Bill Clinton ve Prens Andrew de var

Epstein Davası'nda yeni isimler açıklandı: Listede Bill Clinton ve Prens Andrew de var

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Jeffrey Epstein Bill Clinton Çocuk Hukuk 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title