Haberler

Akıma kapılıp ölen Taha'nın annesinden yürek yakan sözler: Doğum günü hediyesi olarak üstüne toprak attım

Güncelleme:

Malatya'da aydınlatma direğinin yanında oyun oynadığı sırada elektrik akımına kapılan Taha Duman, 14'üncü yaş gününde toprağa verildi. Acılı anne Kamuran Önder Duman'ın, "Evladımın doğum gününü kutlayacaktım. Doğum günü hediyesi olarak oğlumun üzerine toprak attım" sözleri yürek yaktı.

Feci olay 29 Temmuz'da Konak Bahçebaşı Mahallesi'nde yaşandı. Ailesiyle tatil için Malatya'ya gelen Taha Duman, sokakta arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada elektrik direğinin yanında kirpi gördü. Kirpiye bakarken eliyle direğe dokunan Taha, iddiaya göre elektrik akımına kapıldı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Taha, hayatını kaybetti. Ölümü ile yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı Taha, 14'üncü yaş gününde toprağa verildi.

"BİR İZOLATÖRE BİR CAN GİTTİ"

Gözyaşlarıyla oğlunu toprağa veren Kamuran Önder Duman, "Oğlum hastaneye götürüldükten sonra ekip gelerek, direkteki arızalı olan 'fincan' adı verilen izolatörleri değiştiriyor. Bir izolatöre, bir can gitti. Oğlum olay sırasında 4 arkadaşıyla oyun oynuyor. Oğlumun akıma kapıldığı sırada diğer çocuklar da tutunsa belki hepsini kaybedebilirdik" dedi.

Akıma kapılıp ölen Taha'nın annesinin sözleri yürek yaktı: Doğum günü hediyesi olarak üstüne toprak attım

"GELDİĞİMDE EVLADIMIN VEFAT ETTİĞİNİ ÖĞRENDİM"

Olay sırasında Kars'ta olduğunu, haber verilmesiyle Malatya'ya geldiğini belirten Duman, "Geldiğimde evladımın vefat ettiğini öğrendim. Buraya geldiğimde, evladımın doğum gününü kutlayacaktım. Doğum gününde evladımı toprağa verdim. Doğum günü hediyesi olarak oğlumun üzerine toprak attım" diye konuştu.

Akıma kapılıp ölen Taha'nın annesinin sözleri yürek yaktı: Doğum günü hediyesi olarak üstüne toprak attım

"TAHA ELEKTRİK DİREĞİNE DOKUNUNCA AKIMA KAPILDI"

Taha Duman'ın kuzeni Berat Anıl Duman (10) da olay sırasında sokakta top oynadıklarını anlatarak, "Kirpi gördük. Taha, destek almak için elektrik direğine dokununca akıma kapıldı sonra da hayatını kaybetti" dedi.

Akıma kapılıp ölen Taha'nın annesinin sözleri yürek yaktı: Doğum günü hediyesi olarak üstüne toprak attım

"YAŞANAN ACI ANLATILACAK GİBİ DEĞİL"

Taha'nın dayısı Serdar İncili ise, "Yeğenim vefat ettikten sonra annesi 'Oğlumun doğum gününü kutlayamadım' dedi. Bunun üzerine pasta aldık ve cenaze aracı evin önüne geldiğinde tabutu açtılar. Pastadaki mumları yakıp, doğum gününü o şekilde ağlayarak kutladık. Taha'nın babası da mezara indiğinde 'Gel oğlum gel. Senin doğum gününde hediye vermem gerekirken, toprak atmak zorunda kaldım' dedi. Yaşanan acı anlatılacak gibi değil" diye konuştu.

Akıma kapılıp ölen Taha'nın annesinin sözleri yürek yaktı: Doğum günü hediyesi olarak üstüne toprak attım

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Malatya Kars Haberler

500

Yorumlar (5)

seyfullah aydın:

bu ülke bencil liyakatsız bir yere kapağı atıp maaş gününü bekleyen işini hakkıyla yapmayan insanlarla dolu balık baştan kokar sokağa kadar taşar herkes bana ne derse üstü açık lağım çukurları devrilen okul kapıları kale direkleri ve daha niceleri can almağa devam edecek

39
1
yanıtYanıtla
Lanİsmail:

Allah Taha kuzucuğumuza rahmet eylesin annesine ve ailesine sabırlar versin.Metal direkler iletken olduğu için her zaman tehlike saçar.Direkler yalıtkan malzeme olan beton direkler yapılsa daha iyi olur.

35
0
yanıtYanıtla
Babilya :

Allah büyük sabırlar versin .Görevini yapmayan cezalandırılsın.

18
0
yanıtYanıtla
arzuşeyda:

bunun hesabını kim verecek şimdi ? yetkililer oturduğu yerden maaş almaya devam !!!

17
0
yanıtYanıtla
erkan akgün:

4 defa kardeş acısı yaşadım 2 oğlum var kardeşlerimle en büyük acıyı yaşadım herhalde evlât acısı sonsuzdur tek isteğim çocuklarımdan önce ölmek

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title