Haberler

Boşandıktan sonra yaptırdığı DNA testi ile 3 çocuğundan 2'sinin kendinden olmadığını öğrendi

Güncelleme:

Konyalı Hüseyin A., 17 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra komşularından gelen "Senin kuzenin yıllardır evine girip çıkıyordu. Çocuklarına bir DNA testi yaptır" uyarıları sonrası harekete geçti. DNA test sonuçlarında Hüseyin A.'nın, çocuklarından 2'sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Çocukların babasını sorduğu eski eşinden "Senin kuzenin M.K." cevabını alan şahıs, "Benim evimde, benim soframda, benim yatağımda 12 yıl dost hayatı yaşamışlar" dedi.

Konyalı 3 çocuk babası 42 yaşındaki Hüseyin A., 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.'nın, çocuklarından 2'sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı.

KOMŞULARIN ŞÜPHESİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Antalya'da bir otelin mutfağında çalışan Hüseyin A., 17 yıldır evli olduğu eşi 3 çocuk annesi 33 yaşındaki Ş.T. ile geçen yıl ekim ayında anlaşmalı olarak boşandı. Boşanmanın ardından Hüseyin A, komşularının, çocukları için DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine avukatı aracılığıyla Antalya 13'üncü Aile Mahkemesi'ne babalık davası açtı. Mahkeme, çocuklar 15 yaşındaki E.A., 12 yaşındaki H.A. ve 9 yaşındaki E.A.'nın DNA testlerinin yapılması için Antalya Adli Tıp Grup Başkanlığı'ndan inceleme istedi. Çocuklardan alınan örnekleri inceleyen biyoloji ihtisas dairesi, DNA profil karşılaştırması sonucunu geçen ay mahkemeye gönderdi. Sonuçlara göre Hüseyin A.'nın, oğlu E.A.'nın yüzde 99,99 ihtimalle biyolojik babası olduğu tespit edildi. Hüseyin A.'nın kızları H.A. ile E.A. için ise biyolojik babalığı reddedildi.

Boşandıktan sonra yaptırdığı DNA testi ile 3 çocuğundan 2'sinin kuzeninden olduğunu öğrendi: 12 yıl dost hayatı yaşamışlar

"YILLARDIR EVİNE GİRİYOR, DNA TESTİ YAPTIR"

DNA test sonuçlarının ardından 3 çocuktan 2'sinin kendisinden olmadığını öğrendiğini anlatan Hüseyin A., "Eşimle yıllardır anlaşamıyorduk. Sonra anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Boşandıktan 3 gün sonra komşumdan bir telefon geldi. 'Senin kuzenin yıllardır senin evine girip çıkıyordu. Çocuklarına bir DNA testi yaptır' dedi. Ben de bunun üzerine avukatım aracılığıyla babalık davası açtık. DNA testleri Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bunun sonucunda 3 çocuğumdan 15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babası ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra 'Çocukların babası kim?' diye sorduğumda, 'senin kuzenin M.K.' diye cevap verdi" dedi.

Boşandıktan sonra yaptırdığı DNA testi ile 3 çocuğundan 2'sinin kendinden olmadığını öğrendi: 12 yıl dost hayatı yaşamışlar

"YATAĞIMDA 12 YIL DOST HAYATI YAŞAMIŞLAR"

Yaşadıklarının ardından ruh sağlığının bozulduğunu ifade eden Hüseyin A., şunları söyledi: Eski eşim önce 'Bana tecavüz etti' dedi, ama 12 yıl dost hayatı yaşamışlar. Benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar. Ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler. Bu beni psikolojik olarak yıktı. Komşularımın hepsi kuzenimin eve girip çıktığını görmüşler, ama akrabam olduğu için böyle bir şeye ihtimal vermemişler. Boşandıktan sonra bana bilgi verdiler. Gece geldiğini, balkonda oturduklarını, kahve içtiklerini görmüşler, ama öz kuzenim olduğu için farklı düşünmemişler.

Boşandıktan sonra yaptırdığı DNA testi ile 3 çocuğundan 2'sinin kuzeninden olduğunu öğrendi: 12 yıl dost hayatı yaşamışlar

"ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Çocukların, şimdiye kadar babalarının kendisi olduğunu bildiklerini söyleyen Hüseyin A., "Çocuklar bu yaşa kadar beni baba olarak bildiler. Bu çocukların hiçbir suçu günahı yok. Ama karşı taraf kabul etmiyor. 'Çocukların benden olduğu ne belli?' diyor. Kendilerinden eminlerse DNA testi yaptırsınlar. Bu çocukların hayatı ve geleceği söz konusu. Ben şimdiye kadar biyolojik babaları değildim, ama bu çocuklara babalık yaptım. Bu çocukların gereken, ne yapılması gerekiyorsa adaletten bunu bekliyorum. O çocukların geleceği, hayatlarını düşünüyorum. Çünkü soy bağı reddedilecek. Psikolojik olarak o çocuklar çökecek. Ben yıllardır çalışıp çabaladığım, emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum. Boşanma döneminde çocukları bana göstermediler. Çocuklar beni reddetti. Annelerinin söylediklerini yapmaya başladılar. 15 yaşındaki oğluma durumu anlattım, o şimdi benimle yaşıyor" diye konuştu.

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI AKRABALARIMA GÖNDERDİ"

Kendine ait müstehcen fotoğrafları, eski eşinin akrabalarına gönderdiğini belirten Hüseyin A., "Eski eşim, boşanma aşamamızda, benim çıplak fotoğraflarımı telefonumdan alarak bütün tanıdıklara gösterdi. Beni rezil etmeye çalışarak insan içine çıkamaz hale getirmeyi amaçladı. Bu fotoğrafları bazı akrabalarıma da WhatsAppp'tan göndererek beni rezil etmeye çalıştı. Bununla ilgili de özel hayatın gizliliği ihlal suçundan suç duyurusunda bulunduk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aile İçi Şiddet Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (59)

masteng aston:

Kadin kapali okunca laik duzen diyememisler.

416
146
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

20-25 sene evvel bu tip ahlaksız ilişkiler yok denecek kadar azdı.. şimdi ise ahlaksızlık AZDI!?!?..

374
37
yanıtYanıtla
Cevap :

Zaten vardır. Az olduğunu sanıyordun gün yüzüne çıkmıyordu şimdi gün yüzüne çıkıyor. Aradaki fark bu.

yanıt184
yanıt166
tövbekar 34:

eskiden domuz eti kasdaplik et degildi kacak at esek vs vardi simdi insanlar domuz eti yiyor farkinda bile olmuyor malesef

yanıt92
yanıt7
Hamit Gündoğdu:

Cevap rumuz çok ciddi olmayan, düşünmeden yazılan ve günü kurtamak için yazılan asparagas bir yorum olmuş bu yazdığın. İddialı ve ispatli bir şekilde yazdım toplumdaki 20-25 sene içerisindeki ahlâkî çöküşü.. birde doğru olanı savunun..

yanıt54
yanıt3
Misafir:

20-25 sene önce değil 1000'lerce yıl önce de böyle şeyler vardı. Yusuf (Aleyhisselam) 'a evli olan Züleyha'nın yapmaya çalıştığı da buydu.. bu tip ahlaksızlıklar her zaman vardı ancak böyle bir medya olmadığı için bizim haberimiz olmuyordu şimdi Amerikada birinin kafasına taş düşsün canlı yayında izliyoruz...

yanıt55
yanıt9
Cengizhan Çakmaz:

Az kaldı Allah topluca belamızı verecek.

373
14
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

22 yıldır veriyor daha başka ne versin!

yanıt110
yanıt64
Raşit Gungor:

bi de sen chp başa gelince gör kaşıyacağın yeri

yanıt0
yanıt0
Derin Fikirler:

Ne çıkarsa bu konyadan çıkıyor

43
22
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title