Haberler

Seçim tartışmasında kan aktı! Akrabası olmayan muhtarı destekleyince kuzenleri tarafından katledildi

Güncelleme:

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti. Olayda saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşında olan 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Seçim tartışmasında kan aktı! Akrabası olmayan muhtarı destekleyince kuzenleri tarafından katledildi

YAKINLARI HUSUMET BESLEMEYE BAŞLADI

Olay, saat 22.00 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı kırsal Taşpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede 3 muhtar adayından 2'si akrabası aday olan Yusuf Yiğit, iddiaya göre, akrabası olmayan adayı desteklediği gerekçesiyle yakınları tarafından kendisine karşı husumet beslenmeye başladı. Bir düğün salonunda düzenlenen eğlenceye giden Yiğit, amcasının oğulları E.Y. ve M.Y. ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışmanın ardından E.Y. ile M.Y., araçlarından aldıkları pompalı tüfekle Yusuf Yiğit'e ateş açtı.

Seçim tartışmasında kan aktı! Akrabası olmayan muhtarı destekleyince kuzenleri tarafından katledildi

Boynundan vurulan Yusuf Yiğit ağır yaralanırken, salonda bulunan ve saçmaların isabet ettiği Simge Ertaş (24) ile 3 yaşındaki G.A.B., hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Yiğit doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, bacaklarından hafif yaralanan Simge Ertaş ile G.A.B. ise Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, kaçan E.Y. ile M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Seçim tartışmasında kan aktı! Akrabası olmayan muhtarı destekleyince kuzenleri tarafından katledildi

BURSA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Olayın ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Basın yayın kuruluşlarında yer alan 'Akrabası tarafından Silahla Öldürüldü' haberine konu olayla ilgili olarak Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturma kapsamında; şüphelilerin kullandıkları ateşli silah ile Maktul Y.Y.'nin ölümüne ve 2 kişinin yaralanmasına sebep oldukları olay ile ilgili olarak; Soruşturma, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı ve ilgili Cumhuriyet Savcısı tarafından titizlikle ve çok yönlü olarak yürütülmekte olup, Şüpheliler E.Y. ve M.Y'yi yakalama çalışmaları devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Seçim tartışmasında kan aktı! Akrabası olmayan muhtarı destekleyince kuzenleri tarafından katledildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Mustafakemalpaşa Yusuf Yiğit Bursa Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (22)

sezgin sucin:

inşallah en yakın zamanda bu muhtarlığı kaldırırlar muhtar ne işe yarıyo onu deyin bana

321
1
yanıtYanıtla
Export 86:

Muhtar zabıta ve belediyelerde bir çok boş ve gereksiz kurumlar var derhal lağvedilmeli

yanıt91
yanıt1
Salih Yüksel:

ey cahil insanlarımız ne zaman insan olmaya basliycaksiniz

231
1
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

hangi sultan kime saygı gösterdi? güçlü olan saygı göstermez önündekini ezer geçer (muhteşem yüzyıl sahneleri birer rezalettir islama terstir). sultan olmayan bile güçlü işe neden saygılı olacakmışki? etik denilen şey tryi terk ediyor yerine bu cins terör geliyor.

yanıt7
yanıt12
Şenol Dogan:

şehirlerde muhtarlık acil kalkmalı köylerde maaş 5 bin TL olmalı görün bakın sorun kaliyormu para için değil gelen kişi hizmet için gelmeli...

179
2
yanıtYanıtla
mete karaman:

Aynen kardeş muhtarlığı kaldırmalı lazım ne işe yapıyorlar artık herkes işini e devlet üzerinden yapıyor. Muhtarlar hiç bir şey yapmadan maaş alıyorlar devletin üzerinde de yük kaldırın şu muhtarlığı lanet olsun insanlar birbirlerini para için öldürüyorlar

119
1
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

Ortadoğuda sıradan bir gün.

75
6
yanıtYanıtla
Gökhan Ccc:

muhtarliklarin kaldırılması lazım hiçbir halta yaramıyor

76
0
yanıtYanıtla
csd zbn:

ölen chp limi dem orTAĞIMI

11
39
yanıtYanıtla
Sever Öztürk:

Yok AKPli yani bursalı anlarsın.

yanıt34
yanıt10
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title