Haberler

Firari İtalyan mafya babası Fransa'da romantik akşam yemeği yerken yakalandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl çarşaflardan halat yaparak cezaevi duvarlarından kaçan İtalyan mafya babası Marco Raduano, Fransa'nın Korsika adasında romantik bir akşam yemeği sırasında yakalandı. Raduano'nun sağ kolu Gianluigi Troiano da İspanya'da yakayı ele verirken, operasyon İtalyan ve İspanyol polisi ile Fransız jandarması tarafından gerçekleştirildi. Raduano, uyuşturucu kaçakçılığı ve bir mafya üyesinin öldürülmesini teşvik etme suçlarından müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Geçtiğimiz yıl çarşaflardan halat yapıp cezaevi duvarlarından kaçan İtalyan mafya babası Marco Raduano ve sağ kolu operasyonla yakalandı.

Firari İtalyan mafya babası Fransa'da romantik akşam yemeği yerken yakalandıMarco Raduano

İTALYAN MAFYA BABASI, ROMANTİK AKŞAM YEMEĞİNDE YAKALANDI

Geçtiğimiz sene Geçtiğimiz yıl, çarşaflardan halat yaparak cezaevi duvarlarından atlayarak kaçmayı başaran İtalyan mafya babası 40 yaşındaki Marco Raduano, Fransa'nın Korsika adasındaki Bastia şehrinde lüks bir restoranda romantik akşam yemeği yediği sırada yakalandı.

Firari İtalyan mafya babası Fransa'da romantik akşam yemeği yerken yakalandı

AVRUPA'NIN EN TEHLİKELİ 10 KAÇAĞI ARASINDA YER ALIYOR

Gargano mafyasının lideri olan Raduano, Europol'ün en tehlikeli 10 kaçağı arasında yer alırken, Radupnu'nun sağ kolu olan Gianluigi Troiano da İspanya'nın Granada şehrinde bir kargo paketi aldığı sırada polis tarafından yakayı ele verdi. Ortak operasyonu İtalyan ve İspanyol polisi ile Fransız jandarması gerçekleştirdi. Troiano elektronik kelepçesini çıkararak ev hapsinden kaçmıştı.

Firari İtalyan mafya babası Fransa'da romantik akşam yemeği yerken yakalandı

MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Raduano, kaçışından önce uyuşturucu kaçakçılığı suçundan hapis cezasına çarptırılmıştı ve kaçışının ardından İtalya'nın Vieste kentindeki bir barda mafya üyesi Omar Trott'un öldürülmesini teşvik etmek suçundan müebbet hapis cezası almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Operasyon İspanya Fransa Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

My Name Is:

Hayret ya Türkiye de değil yani korsika da yakalanmış öyle mi, neden burda yakalanmamış ?? Çok garip…

22
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title