Haberler

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kaza görüntülerini çekti

Güncelleme:

Antalya'da oğlunun okula gidişini evinin penceresinden hatıra amaçlı video kaydına alan baba, oğluna bir aracın çarptığı anlara şahit oldu. Talihsiz baba, oğlunun kazada hafif yaralandığını görünce derin bir nefes aldı. Kaza anı ise hem güvenlik kamerası hem de babanın cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Antalya'da 11 yaşındaki oğlunun okula gidişini videoya alan baba, yaya geçidinden geçen oğluna bir aracın çarpıp metrelerce sürüklemesine şahit oldu.

Kaza, dün öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güvenlik İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Kayra Ege Yurdunkulu, öğle arası sonrası evinden okula gitmek için çıktı.

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kaza görüntülerini çekti

Yurdunkulu, yolun karşısına geçmek için yaya geçidinde beklemeye başladığı sırada araçlardan birisi geçmesi için yolun sağ şeridinde durdu. Karşıya koşarak geçen çocuğa sol şeritten gelen Ö.K.'nin kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan çocuk, ardından aracın önüne düştü.

ÇIĞLIK ATARAK OLAY YERİNE KOŞTU

Çocuğunun yoldan geçtiği sırada oğluna hatıra kalması için video çeken baba Halil İbrahim Yurdunkulu ise kaza anına bire bir şahit oldu. Kayıt sırasında aracın çocuğunu havaya fırlattığını gören baba, çığlıklarla kaza yerine koştu. Baba Yurdunkulu oğlunun kazada ağır yaralanmadığını görünce derin bir oh çekti. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler, izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Yaralanan küçük çocuk ise ambulansla hastanede tedavi altına alındı. 1 gün gözlem altında tutulan çocuk, ardından taburcu edildi.

"SADECE ANNE VE BABALAR ANLAR"

Yaşadıklarını anlatan Halil İbrahim Yurdunkulu, "Oğlum öğle arası için okuldan gelmişti. Tekrar okula giderken hatıra olması için video çekiyordum. Aracın birisi durdu, çocuğa 'geç' diye işaret yaptı. Öbür taraftan gelen arabayı göremedi, diğer sürücü de son anda çıktığı için kaçabildiği kadar kaçtı ancak vurdu. Hatıra için çekiyordum ama o anı yaşamak çok kötü, sadece anne ve babalar anlar. Allah kimseye göstermesin. Allah'a şükür oğlumun durumu iyi. Küçük sıyrıklarla atlattı, verilmiş sadakamız varmış. En acı hatıra oldu" dedi.

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kaza görüntülerini çekti

Yaya geçitlerinde bu tarz kazaların sıklıkla meydana geldiğini de sözlerine ekleyen Yurdunkulu, "Yol versen haklısın, yol vermesen haklısın. Bunun bir çözümü olması lazım, yaya geçitlerinde bu tarz olaylar oluyor. Bugün benim başıma yarın başkasının başına gelebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Antalya Baba Güvenlik Acil Durum Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500

Yorumlar (27)

alper zerey:

yaya geçidinde durmayan şoförün ehliyetine el koyulmali bir daha verilmemeli

159
3
yanıtYanıtla
Mhmt xxx:

Önce yaya olan yaya geçitlerinde hiç bir sürücü durmuyor bendearaba kullanıyorum elimden geldiğince duruyorum ama ya yanımdaki durmuyor yada arkadan gelen hızlı geldiği için geçmek zorunda kalıyorum bazı yerlerde de 100mt arayla önce yaya yolu var bazı yerlerde de arabaların hızlı gidebildiği çevre yol gibi yerlerde önce yaya yolu var buna bir düzenleme gelmesi gerekiyor

yanıt2
yanıt0
osman kara kara:

Yaya geçidiymiş ışıklarmış kimsenin umurunda değil Allaha emanet yaşıyoruz

137
0
yanıtYanıtla
Ahmet Koca:

El kadar çocuk o trafikte tek başına karşıya yollanır mı abicim.. Allah korudu.. Geçmiş olsun..

59
65
yanıtYanıtla
Fatih Sultan:

Sorun bu mu yoksa yaya geçidinde durmayan o sürücü mü?

yanıt84
yanıt3
Uğur Mir Sezgin:

Ahmet Koca Seni 20 yaşına kadar annenmi sokağa çıkartıp yürüttü?

yanıt4
yanıt0
Mustafa Yörükoglu:

Bu çocuğun ömurboyu elini mi tutatacak,hayvan gibi araba sürmemek lazım.Takip etmek lazım,.Yaya geçitlerinde iki kat daha dikkatli olmak lazim.Dün Antalya da birbçocuk öldü yaya geçidinde.

yanıt4
yanıt0
Tuncay:

elhamdülillah kurtulmus, :((((

73
0
yanıtYanıtla
apolat:

izlerken ben fenalaştım Allah korusun, büyük geçmiş olsun.. O çarpan aracın sürücüsünün bir daha verilmemek üzere ehliyeti alınmalı

3
0
yanıtYanıtla
ibrahim mercanoğlu:

saygı denen bir şey yok ki insanlarımız da odun geldik odun gideceğiz

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title