Haberler

Kanepenin altında 6 yavru kedi, kafaları ve patileri kesilmiş halde bulundu

Güncelleme:

Ankara'da 6 yavru kedi, kafaları ve patileri kesilmiş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'da atıl haldeki bir kanepenin içinde kafaları ve patileri kesilmiş 6 yavru kedi bulundu. Kan donduran olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KANEPEYİ AÇINCA KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Olay, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Bir kişi, apartman önünde bulunan eskimiş kanepenin içerisinde öldürülmüş 6 kedi yavrusu buldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince, kafası ve patileri kesilerek öldürülen hayvanlarla ilgili inceleme başlatıldı. Katledilen yavru kedilerin henüz 3 aylık olduğu öğrenildi.

6 yavru kedi kesilmiş halde bulundu, polis inceleme başlattı

"BUNU YAPANA İNSAN DİYEMEYİZ"

Olayın tanıklardan hayvansever Haydar Özkan, "Bir gönüllümüzden 6 kedinin canice katledildiğine dair ihbar geldi. Çok feci bir şekilde hem patileri hem de kafaları kesilmiş. Bir insan bunu nasıl yapabilir. Gönüllümüz kedilerin cesetlerini bir apartmanın dışında yer alan kanepenin içinde bulmuş. Hayvanları ya orada kesmişler, ya da kesip oraya attılar. Daha 3 aylık yavrulardı hepsi. Bunu yapana insan diyemeyiz. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Aileler, çocuklarını nasıl gönderecek bundan sonra oraya. Polis ekipleri inceleme başlattı. İnşallah en kısa sürede suçlular yakalanır. Sonuna kadar sürecin takipçisi olacağız. Bu tür vahşetlerin yaşanmaması için önleyici kanunlar olmalı" dedi.

6 yavru kedi kesilmiş halde bulundu, polis inceleme başlattı

6 yavru kedi kesilmiş halde bulundu, polis inceleme başlattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara kedi Hayvan Hakları Soruşturma Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Reçel Tahin Etsoğan:

Yok edilmesi gereken milyonlarca insan görünümlü CANİ var bu ülke de...

211
2
yanıtYanıtla
adem alemdar:

Ne ülkesi dünyada

yanıt85
yanıt0
Alper güneş:

Aynı şekilde can verirsiniz inşallah…

yanıt111
yanıt0
Ömer Mayda:

Bütün seri katiller veya öldürmeye meyilli insanlar, psikolojik olarak ilk hayvan katli yapıyor. geçmişteki katillerin hepsi çocukluğunda ya da diğer evrelerde mutlaka hayvan katletmiştir. bunu yapan kişi ileride bir insanı öldürme olasılığı aşırı yüksek. Info olarak yazmak istedim. cani pisliğin teki bunu yapan.

97
3
yanıtYanıtla
Alper güneş:

Aynı şekilde can verirsiniz inşallah..

87
1
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Büyü ve tılsım işi için hayvanların uzuvlarını kesiyorlar.. Bu ülkede bu ilkel ritüeli hâlâ tatbik edenlerin kim oldukları belli. Dikkat edin. Hayvanların hep belli uzuvları kesilmiş.

58
0
yanıtYanıtla
Seray Mert:

Medyada düzenli ve sistematik yer alan hayvan düşmanlığının da bu olaylarda etkisi var.

32
2
yanıtYanıtla
delidolu :

Masum savunmasız canlılara bunu reva gören insana ne yapmaz, bunu yapan insan içine cıkartılmamalı mümkünsede yok edilmeli...

13
0
yanıtYanıtla
Afife Aksoy:

Bunu yapan kim ve ya kimler ise boşuna oksijen tüketiyor. Ürkütücü.

6
0
yanıtYanıtla
Jjrj Hdhbd:

gerçekten bunlar insan olamazlar allah sizide aynı şekilde ceza verir inşallah bunlar insan olamazlar çok kötü oldum yaa bu küçük kedi lerden ne istediniz yaa

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title