Haberler

4 aylık eşi iki kez kaçırıldı, verdiği 20 bin dolar fidye yetmedi

Güncelleme:

Adana'da 4 ay önce evlenen bir adam, eşinin 2 kez kaçırıldığını ve 25 bin dolar fidye istendiğini söyledi. İlk kaçırma sonrası 20 bin dolar ödediğini söyleyen şahıs, eşinin hayatından endişe ettiğini belirtti.

Adana'da 4 ay önce evlenen adam, eşinin 2 kere kaçırıldığını, ilk kaçırıldığında 20 bin dolar fidye ödeyip geri aldığını şimdi de 25 bin dolar fidye istediklerini söyledi. Eşi kaçırılan Salih İsmail, "Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim" dedi.

KAÇIRIP 20 BİN DOLAR FİDYEYLE BIRAKTILAR

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen tarım işçisi Salih İsmail (22), 4 ay önce Dilan İsmail (18) ile evlenip merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşamaya başladı. İddiaya göre, 2 ay önce Dilan İsmail'i kimliği belirsiz şahıslar sokak ortasında kaçırdı ve eşini arayıp 20 bin dolar fidye istedi. Çaresiz kalan İsmail, polise dahi haber vermeyip düğün takılarını bozdurarak, şahısların istediği yere götürüp bıraktı. Birkaç gün sonra ise şahıslar, Salih İsmail'in eşini geri getirdi.

ÇÖP ATARKEN KAÇIRDILAR

Kaçırılan Dilan İsmail hiçbir şey anlatmazken, geçtiğimiz hafta çöp atmak için dışarı çıktığında yeniden kaçırıldı. Yine fidyeciler Salih İsmail'e ulaştı ve bu sefer 25 bin dolar para istedi. Çaresiz kalan genç adam, durumu polise bildirdi. Şimdi ekipler her yerde kaçırıldığı öne sürülen Dilan İsmail'i arıyor.

"HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ"

Salih İsmail, "Benim eşimi kaçırdılar. İlk kaçırdıklarında 20 bin doları ödedim. Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim, ona bir şey yaparlar diye korkuyorum" dedi.

Dilan İsmail'in eniştesi Şiyar Bilgiç ise "Bu kızı çöp atarken kaçırmışlar. Ne istiyorlar ondan bilmiyoruz. Bu parayı nasıl ödeyeceğiz onu da bilmiyoruz. Bize mesaj attılar 'kız Almanya'da şu anda' dediler ama doğru mu söylüyorlar bilemiyorum. Baldızımın hayatından endişe ediyoruz" ifadelerini kullandı.

4 aylık eşi iki kez kaçırıldı, verdiği 20 bin dolar fidye yetmedi

4 aylık eşi iki kez kaçırıldı, verdiği 20 bin dolar fidye yetmedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500

Yorumlar (12)

birgörüş:

Bu hatunun adına bakınca senaryoyu tahmin eder gibiyim. Bence sen kadını sorgula.. Ailece seni soyuyorlar

131
2
yanıtYanıtla
Export 86:

Reis kızma ama 20 bin dolara çok çok üst modelini bulurdun

96
8
yanıtYanıtla
Halil Yozgat:

Büyük bi bardak soğuk su iç kadın seni dolandırıyor

100
0
yanıtYanıtla
AYHAN TURAN :

HİÇ ŞÜPHESİZ HALİLİM.

yanıt0
yanıt0
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kardeşim Suriye'den gelirken keşke Adana'yı bir araştırsaydın tezgahları bir öğrenseydin :)))

57
4
yanıtYanıtla
Burhan Ayyildiz:

Aklın yolu bir!bütün yorumcular anlamış bi bu anlamamış dolandırıldını..hala özledim diyor kek.

51
2
yanıtYanıtla
Frt Tblt:

yani türkiyede büyük bir şehirde adam kaçırmak öyle kolay değil. heryerde mobese kameralar var en kısa zamanda polis bulur. bu işte bişey var ama bakalım ne çıkacak.

43
0
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Kadinin Bakislarinda Bi ibbiinelik Var Getir Parayi Al Beni Nasilsa Yine Eski Dosta Kacarim Bu Kadinin Kimden Hamile Kaldigida Arastirilirsa Zaten Akillim Giden Parayi Acisin Kendini Kandiran Kadinami Bosuna üzülsün

41
0
yanıtYanıtla
Zaky:

Bence 50 ver geri getirmemeleri sarti ile.. Bu ne kardesim..

32
0
yanıtYanıtla
M E:

Bu ne mene iştir abe ben şokkkk

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title