Haberler

ABD'de bir saldırgan, ailesinden 2'si çocuk 4 kişiyi bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

ABD'nin New York kentinde bir kişi, ailesinden 2'si çocuk 4 kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Saldırıdan kurtulan kız çocuğunun, katliamı polise ihbar etmesi sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisleri de bıçakla yaralayan saldırgan vurularak etkisiz hale getirildi.

ABD'nin New York kentinde bir kişi, ailesinden 2'si çocuk 4 kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine sevk edilen 2'si polis 3 kişiyi de yaralayan şahıs, vurularak etkisiz hale getirildi.

4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

ABD'nin New York kentindeki Queens'te bir kişi, kendi ailesine bıçakla saldırdı. Yetkililer, saldırıda 2'si çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si polis 3 kişinin de yaraladığını açıklarken, saldırganın polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

ABD'de bir saldırgan, ailesinden 2'si çocuk 4 kişiyi bıçaklayarak öldürdü

İHBARI KIZ ÇOCUĞU YAPTI

New York Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada, saldırı ihbarının bir kız çocuğu tarafından yapıldığı belirtilerek, kızın telefonda "kuzeninin aile üyelerini öldürdüğünü" söylediği aktarıldı. Hayatını kaybedenler arasında 12 yaşındaki bir erkek çocuğunun, 11 yaşındaki bir kız çocuğunun, 44 yaşındaki bir kadının ve 30'lu yaşlarındaki bir erkeğin bulunduğunu aktaran polis, 11 yaşındaki çocuğun evin önünde, diğer üç kurbanın ise yatak odalarında bulunduğunu sözlerine ekledi.

DAHA ÖNCE TUTUKLANMIŞ

Polis, 38 yaşındaki saldırganın daha önce aile içi şiddet nedeniyle tutuklandığını belirterek, şüphelinin evin oturma odasındaki bir kanepeyi ateşe verdiğini ve polis memurlarının eve girmeden önce itfaiyenin gelmesini beklemek zorunda kaldığını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

New York Çocuk Olay Aile İçi Şiddet Şiddet Cinayet Suç 3.Sayfa Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title