Haberler

Yüreği el vermediği için sokaktan evine alıp yardım ettiği kadını ölü buldu

Güncelleme:

Antalya'da sokakta bitkin halde bulduğu kadına acıyarak, 3 gün önce evine alan Tahsin Dönmez, akşam eve döndüğünde talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Olay sonrası konuşan Dönmez, "Ne yapacağımı bilemedim. Kadını o şekilde görünce şok oldum" dedi.

Olay, Antalya'nın Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında bir gecekonduda yaşandı. Tarım işçisi olarak çalışan Tahsin Dönmez, 3 gün önce sabah saatlerinde işe giderken, yolunun üzerinde bulunan bir parkta Necibe Uzun'u (51) bitkin halde gördü. Kadının durumuna üzülen Dönmez, Uzun'u yardım amacıyla kaldığı eve götürdü.

Yüreği el vermediği için sokaktan evine alıp yardım ettiği kadını ölü buldu

EVDE CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTI

Ancak Tahsin Dönmez, 3 gün boyunca kendisinde kalan Uzun'u akşam saatlerinde işten gelince, yerde hareketsiz halde buldu. Durum karşısında şoke olan Dönmez, olayı hemen polise bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde, Uzun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Necibe Uzun'un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin soruşturması sürüyor.

Yüreği el vermediği için sokaktan evine alıp yardım ettiği kadını ölü buldu

"GECELERİ SABAHA KADAR KUSUYORDU"

Yardım ederek evine aldığı kadının işten dönünce cansız bedenini gören Tahsin Dönmez, büyük üzüntü yaşadı. Dönmez, "Necibe Uzun'u üç gün önce sabah erken saatlerde yolumun üzerinde bulunan bir parkta korkmuş şekilde denk geldim. O şekilde olmasına içim el vermediği için evime getirdim. Bende kaldığı sürede durumu iyiydi ama geceleri sabaha kadar kusuyordu. Hastaneye götürmek ve durumu polise bildirmek istedim ama hiçbir şekilde kabul etmedi. Bugün sabah işe gittim, ancak akşam eve geri döndüğümde kadını hareketsiz şekilde buldum. Hemen polis merkezine giderek durumu bildirdim. Ne yapacağımı bilemedim. Kadını o şekilde görünce şok oldum" dedi.

Yüreği el vermediği için sokaktan evine alıp yardım ettiği kadını ölü buldu

Yüreği el vermediği için sokaktan evine alıp yardım ettiği kadını ölü buldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Göksu Kepez İçim Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Ali Gerçek:

Eve kedi yavrusu mu getiriyorsun, hemen hastaneye götürmen gerekirdi.

50
9
yanıtYanıtla
D.D:

Bitkin halde kediyavrusu bulan bile önce veterinere götürür. Bence hiç inandırıcı değil.

yanıt0
yanıt0
Eser:

Eve niye götürüyorsun hastaneye götürseydin.

44
7
yanıtYanıtla
Fatih:

Yorum yapan bazı okuma cahili insanları yazanları tekrar okumaya davet ediyorum. Her ihtimal üzerinde durulması gerekir ancak adamı direk suçlayan şeyler yazmak mantık dışıdır. Yargısız infaz bu yaptığınız. Adamın açıklamasına göre kadın sağlık kuruluşuna gitmek istememiş. Ayrıca adam işteyken kadın evde yalnız ve bileklerinde bir iz yok. Yani zorla orada tutulmuyor. İstese orayı bırakıp gidebilirdi. Adam iyilik yapmaya çalışmış ama içinde iyilik barındırmayan insanlar bunu anlayamaz.

30
13
yanıtYanıtla
İlk Yardım Cahili:

Öncelikle kadın yaşamıyor yani hastane istemedi mi kadından duyan yok. sonuçta yardım bile cahilce yapılırsa yardım olmaktan çıkar hayat karartır. Hani insanlara kaza yapan kişiye yardım niyeti ile yanlış müdahale eder ve hayatı kurtulabilecekken bunu yapamazlar ya. İşte bu da böyle bir cahillik. Sokakta yalnız bir kadın eve götürülmez. Polise bildirilir. Belki alzaymer hastası vb. Polis bu kişiyi gelir alır sonra sağlık kontrolüne götürür varsa hastalığı tedavi edilirdi.

yanıt20
yanıt2
HAMİT:

Fatih sana tek bir sorum var. Sen veya yakınlarından biri bu ağırlıkta bir hasta olsaydı ne yapardın? Sağlıkçı bile olsan en yakın sağlık kuruluşundan yardım almazmıydın?

yanıt16
yanıt2
Maho:

İnsanlık ölmemiş. İşin rast gitsin brader.

29
10
yanıtYanıtla
ürgüplü:

Hangi insanlık ölmemiş pardon!!! Bu mu insanlık. . . kardeşim cahillik ölmedikten sonra insanlık ölmemiş ne yazar. Basbaya bir insan sorumsuzca ölüme bırakılmış. Yeşilçamdan film karesi değil hayatın kendisi. . Vatandaşlık görevi acil sağlık ekiplerine ve emniyet yetkililerine haber vermek ya da en yakın sağlık kuruluşuna bırakmaktır. Evine götürmek nedir birader. .

yanıt11
yanıt2
Hakan AKKAN:

Aldın mı başına belayı şimdi? Evine almana ne gerek var? Çağır polisi alsın götürsün barınma evine falan götürsün. İnşallah başın ağrımaz

33
4
yanıtYanıtla
HAMİT:

Acımışda eve almışmış da mış, bak hiç inandırıcı değil. Kadını eve almak aklına geliyordu sağlık kuruluşu ve emniyet hatırlamıyor. Belkide daha önceden eve aldın ve kadın sağlıklıydı hastalanınca ve ölünce panikledin. Soruşturma adli tıp sonuçları çıksın inşallah yanılırım.

24
12
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title