Haberler

"2485'ten geldim" diyen adamın anlattıkları tüyler ürpertti: 25 Aralık 2021'de hayatımız kökten değişecek

Güncelleme:

Sosyal medyada 'Thatonetimetraveler' adıyla tanınan ve gelecekten geldiğini iddia ederek söylemlerde bulunan adamın son açıklamaları tüyler ürpertti. 2485'ten geldiğini iddia eden zaman yolcusu, 25 Aralık'ta tüm insanlığın yaşamını derinden etkileyecek bir olay yaşanacağını öne sürdü. Zaman yolcusu ayrıca bugünün, yüzyıllar boyu unutulmayacağını iddia etti.

Sosyal medyada 'Thatonetimetraveler' kullanıcı adıyla çeşitli paylaşımlar yapan ve gelecekten geldiğini iddia eden adamın son çıkışı, herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Zaman yolcusu, 25 Aralık'ta tüm insanların yaşamını kökten değiştirecek bir olay yaşanacağını ve bu olayın kendisinin zaman yolcusu olduğunu kanıtlayacağını dile getirdi.

"8 İNSAN GÜNEŞ'TEN ENERJİ ALACAK"

Zaman yolcusu, 20 Aralık'ta da 8 insanın Güneş dalgalarından süper güç alacağını iddia etti. Thatonetimetraveler'in iddiasına göre bu olaydan sadece 5 gün sonra tüm dünyanın kaderini değiştirecek bir olay daha yaşanacak. Ancak zaman yolcusu, bu olayın ne olduğunu anlatmadı.

'2485'ten geldim' diyen adamın anlattıkları tüyler ürpertti: 25 Aralık 2021'de hayatımız kökten değişecek

"YÜZ YILLARCA HATIRLANACAK"

Thatonetimetraveler, 25 Aralık'la ilgili tüyleri diken diken eden iddialarda bulunmaya devam etti. Thatonetimetraveler, "25 Aralık'ta tüm dünya şok olacak. Bugün, yüzyıllar boyu hatırlanacak. İşte o gün yüzde 100 gelecekten geldiğime inanacaksınız" ifadelerini kullandı.

'2485'ten geldim' diyen adamın anlattıkları tüyler ürpertti: 25 Aralık 2021'de hayatımız kökten değişecek

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Yılbaşı Aralık Noel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

ERKAN :

bişey olmayınca ben 2021 25 aralık demedim der. sözlerim çarpıtıldı der montaj der

233
11
yanıtYanıtla
Çiğdem Kaptan Taban:

Ya ben bu profili başka biyerdede gördüm dolandirici bunlarya milleti dolandirmaya akilarini bulandırmaya calisile dier tarafa gidipte gelen varmi yüce mevlam in kudretinden sual olunurmu Allah bilir herseyi o kimde bilcek

yanıt8
yanıt0
Hek Tor:

Ya da cehape beni aldatip bunu bana söylettirdi, bütün suc onun deyiverir...

yanıt0
yanıt0
Kaan Korkmaz:

Bunlarda yeni moda oldu bakalım daha ne icatlar çıkaracaklar :))))

179
8
yanıtYanıtla
Bahattin bakkal :

İyide hani geçmişi değiştirince paradoks olup geleceği bozuyordu bunada mı çare buldunuz yoksa bu kaçıncı embesilin haberi ?

163
12
yanıtYanıtla
Her kimse :

Dolar 14 liraya dayandı daha ne olsun

93
14
yanıtYanıtla
Doğru söyleyen :

Bir keresinde bir tarih verilip de o gün dünyanın sonu diye söylendi.O gün geldi çattı ve hiçbir şey de olmadı.

89
5
yanıtYanıtla
yılmaz kartal:

bi bitmediniz ...

57
2
yanıtYanıtla
Bilge Net:

Neml Suresi 65. Ayet: “Allah’tan başka; göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Böyle yalanlara inanarak Kuran'da yazan Allah'ın sözlerini yalanlıyorsunuz. Ahiretinizi mahfetmeyin.

30
4
yanıtYanıtla
Kobra Murat :

Ben de 2486dan geldim, 2485den geleni dinlemeyin, arkadas mal. :))

30
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title