Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Yozgat ve ilçelerinde tören düzenlendi.

Yozgat ve ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yozgat Cumhuriyet Meydanındaki törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Vali Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Boğazlıyan

Boğazlıyan ilçesinde pazar yerinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenk konularak, saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Kaymakam Ahmet Dilsiz, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ferit Çimen, Belediye Başkanı Hamdi Erdal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, buradaki konuşmasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine değindi.

Konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi.

Sarıkaya

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Sarıkaya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki tören,  saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı.

Daha sonra etkinlikler Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde devam etti.

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Garnizon Komutanı Üsteğmen Adem Yeleğen tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sorgun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sorgun'da da coşkuyla kutlandı.

Sorgun Belediye Meydanı'nda düzenlenen törene, Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Binbaşı Özgür İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Aksoy, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokolün öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Konuşmaların ardından, halk oyunları gösterileri sergilendi, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren okullara kupa ve plaket verildi.

Yerköy

Yerköy'de Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Atatürk İlkokulu'nda devam eden kutlamalarda, öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri sergilendi ve şiirler okundu.

Programa, Kaymakam Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı M. Deniz Işılar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenifakılı

Yenifakılı ilçesinde ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Adem Karacabay Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Törene, Kaymakam Selami Kaya, Garnizon Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yurtsever, Belediye Başkanı Yalçın Karadavut , siyasi parti temsilcileri, daire amirleri,öğrenciler ve ilçe halkı katıldı.

Programda, Yunus Emre Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı "Ay-yıldız" adlı gösterileri beğeniyle izlendi.

Etkinlikte, 23 Nisan konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında birinci olanlara ödülleri verildi. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hamdi Erdal 23 Nisan Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title