Haberler

16 Yaşındaki Engelli Genci, Uyuşturucu Kullanan Komşusunun Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de evinde bıçaklanarak öldürülen, zihinsel engelli 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Öz'ü, uyuşturucu kullanan komşusunun öldürdüğü ortaya çıktı.

Küçükçekmece'de evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan zihinsel engellli, epilepsi hastalığı da bulunan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Öz cinayetinin faili komşusu çıktı.

Alt katta oturan 41 yaşındaki F.Ç.'nin uyuşturucu aldıktan sonra evde bulunan anahtarı kullanarak içeri girdiği ve cinayeti işlediği belirlendi. Uyuşturucunun etkisiyle ne yaptığını hatırlamadığını söyleyen F.Ç.'nin "Uyandığımda onu kanlar içinde görünce panikledim. Hırsızlık süsü vermek için evdeki eşyaları alarak kaçtım" dediği öğrenildi.

16 Yaşındaki Engelli Genci, Uyuşturucu Kullanan Komşusu Öldürmüş

22 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Küçükçekmece, Bezirganbahçe Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana gelen olayda 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Öz, Edirne'de dönen anneannesi tarafından kanlar içinde bulunmuştu. Yapılan inceleme sonucu Ahmet Yusuf Öz'ün 22 yerinden bıçaklandığı tespit edilmişti. Evde bulunan televizyon ve bilgisayarın ise çalındığı belirlenmişti.

POLİS ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI

Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda dün gece saatlerinde düzenlenen operasyonda olayın faili F.Ç. gözaltına alındı. F.Ç.'nin ifadesi doğrultusunda sürdürülen operasyonda olayla ilgisi olduğu tespit edilen C.A.(33)'de yakalandı.

16 Yaşındaki Engelli Genci, Uyuşturucu Kullanan Komşusu Öldürmüş

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada F.Ç.'nin cumartesi gecesi uyuşturucu aldıktan sonra evde bulunan üst kat komşusunun kapı anahtarını alarak yukarı çıktığı ve eve girdiği öğrenildi. Aşırı derecede uyuşturucunun etkisinde olduğu için evde yaşananları hatırlamadığını söyleyen şüphelinin "Kendime geldiğimde onu kanlar içinde gördüm. Nasıl yaptım neden yaptım hatırlamıyorum. Paniğe kapıldım. Olaya hırsızlık süsü vermek için evde bulunan televizyon ve bilgisayarı alarak kapıyı çekip evden çıktım." dediği belirtildi.

16 Yaşındaki Engelli Genci, Uyuşturucu Kullanan Komşusu Öldürmüş

ÇALDIĞI EŞYALARI SATIP YİNE UYUŞTURUCU ALMIŞ

Şüphelinin çaldığı eşyaları hemen sattığı aldığı paralarla ise uyuşturucu aldığı tespit edildi. Öte yandan şüpheli C.A.'nın ise evden çalınan eşyaları satın alan kişi olduğu belirtildi. Şüphelilerle ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü belirtildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Yusuf epilepsi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (67)

Mehmetakşit:

Allahbelanıversinşerefsiz

27
0
yanıtYanıtla
adaletine:

yarın o bir gün torbacılara af gelecek. suça teşvik veriyorlar. bu haberle daha ne olduğunu anlayın artk

25
0
yanıtYanıtla
VANLI YEŞİM:

Siz engelli olmasına rağmen evde tek başına bırakın çocuğu sonra başına iş gelince zırlayın. Her kesin acısına saygım var ama insanda biraz vicdanlı olmalı. Öyle bi zamandayız ki anne ve babalarının burnu dibindeki çocuklar zarar görüyor siz engelli bi çocuğu evde tek başına bırakıp şehir dışına gitmişsiniz. yazıklar olsun ne hale geldik be

14
9
yanıtYanıtla
yalan:

kardaşım engelliyse evinde hem P engelli hırsızın hişmi suçu yok nasrettin hoca

yanıt3
yanıt0
yalan:

arkadaş yalanın böylesi insan ne kadar sarhoş ne kadar uyuşturucu etkısınde olursa olsun ne yaptığını bılıyor yaptıgını hatırlamayacak kadar sarhoş ama hırsızlık süsü vercek kadarda akıllı asın gitsin

19
0
yanıtYanıtla
Kürşad:

Sorgusuz sualsiz asılmalı.idam şart

16
1
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Ulan bari dovseydin savunmasız bir insanın canını almak sana mı düştü kanı sütü bozuk cehennem odunu

16
0
yanıtYanıtla
yılmaz:

uyuşturucu kullanan ve satanlar idam edilsin. alkol içip sapıtanlar da idam edilsin

10
6
yanıtYanıtla
Mert:

senin gibi teneke yobaz kafalar zaten memleketinicine ediyorlar. . idam idam olum iskence ceza baska birsey bildiginiz yok.

yanıt0
yanıt0
yıldır:

alkollüler asılsınmı :)) laik yapbozlar çok kızacak sana

yanıt0
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title