Haberler

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!

Güncelleme:

15 Temmuz gecesi TRT'de darbe bildirisini silah zoruyla okuyan Tijen Karaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü askerler tarafından zorla darbe bildirisi okutularak bir gecede milyonlarca kişi tarafından tanınan Tijen Karaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam etti.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

"15 TEMMUZ GECESİ YAŞADIKLARINI PAYLAŞIYOR"

Hain darbe girişimi sonrası ekranlarda fazla gözükmeyen fakat katıldığı seminerlerle hain darbe gecesi yaşadıklarını paylaşan Karaş, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor. Karaş, tüm Türkiye'yi dolaşarak 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ve sunuculuk mesleği ile ilgili bilinmeyenleri meraklılarına anlatıyor.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

15 TEMMUZ GECESİNİ TRT'DE NE YAŞANMIŞTI

FETÖ'cü Yarbay Ümit Gençer, Tijen Karaş'a "Tijen Hanım, bildiriyi Genelkurmay sizin okumanızı istiyor" dedi. Darbeciler, "Bana bunu yapmayın" diyen Karaş'ı zorla stüdyoya indirdi. Gençer, aşağı inerken Karaş'ı ikna etmek amacıyla "Sizi tanıyoruz, merak etmeyin. Türkiye daha iyi, daha güzel olacak, bildiriyi okuyun" dedi. Karaş ise komutana, "O işler öyle olmuyor. Herkesin canı çok yanacak" karşılığını verdi. Bu sırada "Bazı yetkilerin genel müdürde olduğunu" söyleyen İlker Taşkın ile tartışan Gençer, elinde bulunan MP5 otomatik tabancanın kurma kolunu çekerek "Buranın Genel Müdürü artık benim" dedi. İlker Taşkın'ı silah zoruyla ana kumandanın bulunduğu binaya götüren darbeciler, burada yayın şefini bularak okunacak bildirinin yayınlanmasını istediler. Darbeciler, yayın şefinin yanında bir sivil ve birkaç asker bıraktıktan sonra yeniden yayın merkezine döndü. Karaş'ın, yazıların çok küçük olduğunu, okumasının mümkün olmadığını söylemesi üzerine darbeciler, kendilerine destek veren sivillerle darbe bildirisini önce bir çalışanın mail adresine oradan da prompter cihazına aktardı.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

TİJEN KARAŞ KİMDİR?

1975 Ankara doğumlu Tijen Karaş, Ankara Yenimahalleli. Üç çocuklu bir ailenin ortanca kızı olan spiker, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. Uzun yıllardır TRT'de çalışan Tijen Karaş; 2000 yılında TRT'de Yaşam ve Gençlik adlı programı sundu. TRT Avrasya, TRT Int ve TRT Türk'te çeşitli programlar sunduktan sonra, haber spikerliğine geçti. Deneyimli spiker, TRT'de okuduğu darbe girişimi bildirisi ile bir gecede herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş Bakın Şimdi Ne Yapıyor?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya 15 Temmuz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (115)

istanbullu zeynom:

sen gerçekten yürekli olsaydın o bildiriyi okumaz şehit olurdun doğan kız çocuklarına senin ismini verirdik yüreksiz korkak herkez senin gibi yapsa idi şu anda burası suriyede beter di başkanın telefon bağlantısını yapan cnn deki kızdan utan senin her yerin oynuyor her yerde anlattırmış neyi reziliğinimi

143
21
yanıtYanıtla
....:

Sanki dunya savasi cikti 2 tane sehirde 3 5 asker ayaklandi millet diyor vatan elden. Gidecekti abartmayin sizde

yanıt8
yanıt60
istanbullu zeynom:

tankın önüne yatmak mı kolay köprüde ayaklarından vurula kahraman kadınamı kolay ömer halisleremi kolayOLDU diyene cevap

yanıt77
yanıt1
Istanbullu zeynonun oglu:

Ömer halisdemir olmak kolay değil babbaa

yanıt2
yanıt1
atatürkün gerçek askerleriyidik o gece:

ömer halis demir olmak ve onun gibi binlerce kahraman ve görünmeyen karaman var bu ülkede olmak isteyen milyonlarca insan var bu ülkede o kahramanlık herkeze nasip olmaz özellikle korkaklara birdaha denesinler biliyorlarki hainler herkez ömer halisin aşkıyla 260 şeit ve binlerce gazinin duasıyla kökünün kazınacağını artık bu ülkede kimse cüret edemez bu ülkenin ayarlarıyla oynayamaz vatanına bayrağına liğderine dinine sayğısı sevgisi olmayan haindir atatürkün gerçek askerleri o ogece biz dik

yanıt2
yanıt0
BAŞKANN:

Sen okumayacaktın o bildiriyi şimdi salağa yatıyorsun o bildiri gibi utanç vesikasısın seni görmek istemiyoruz...

90
43
yanıtYanıtla
Murat:

Ben bu bayana o bildiriyi zorla okutturduklarına inanmıyorum,içinden gelerek okuyordu.Darbe başarılı olamayınca zorla okutturuldu oldu

98
24
yanıtYanıtla
Puhahahaha:

İKRA birakin bu ucuz kahramanligi yok okumazmista falanda filanda silahi gorsen altina ederdin

yanıt7
yanıt128
Hakkı Dayı:

ne oldugu tipinden belli,ölünce buna dua edilmez.öylece gömülüp ugurlanır.

64
28
yanıtYanıtla
memo:

korkak yaşayıp her gün ölmekten se şerefli yaşayıp bir gün olmak ibadet merliktir

63
28
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title