Haberler

12 yaşındaki kızı sahte şeyhin istismarına uğrayan anne ilk kez konuştu: Kızım 'Anne size bir şey yapmasından korkuyorum' dedi

Güncelleme:

Sakarya'da, Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah tarafından cinsel istismara uğrayan 12 yaşındaki çocuğun annesi ilk kez konuştu. Kızının, "Anne size bir şey yapmasından korkuyorum" dediğini aktaran acılı anne, "Gerçekten güvendiğimiz bir insandı. Dede, baba gözüyle gördüğümüz bir insandı" dedi.

Sakarya'da, Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın cinsel istismarına maruz kalan 12 yaşındaki çocuğun annesi sessizliğini bozdu. İstismar olayının sahte şeyhin fotoğrafının eve asılmasıyla ortaya çıktığını belirten acılı anne, "Kızım, 'Anne size bir şey yapmasından korkuyorum' dedi. Sonra o kişinin ne yaptığını bütünüyle anlattı" ifadelerini kullandı.

Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah tarafından cinsel istismara uğrayan 12 yaşındaki çocuğun annesi ilk kez Halk TV'ye konuştu. Annenin anlattığına göre istismar, şeyhin fotoğrafının eve asılmasıyla ortaya çıkıyor. Fatih Nurullah'ın resmini astığında kızının refleks gösterdiğini ifade eden anne, "Kızım, 'asmayalım onu' dedi ve indirdi" dedi.

"DEDE, BABA GÖZÜYLE GÖRDÜĞÜMÜZ BİR İNSANDI"

Kızının yaşadıklarını bir bir anlatan anne, "Sadece onu yanağından öptüğünü söyledi. Ben bunda kötü bir şey olmadığı düşüncesiyle bir şey yapmadım. Sonra hareketlerinin değiştiğini fark ettim. Bana 'Anne korkuyorum, size bir şey yapmasından korkuyorum' dedi. Sonra o kişinin ne yaptığını bütünüyle anlattı. Gerçekten güvendiğimiz bir insandı. Dede, baba gözüyle gördüğümüz bir insandı. Ummadığımız bir insandı" dedi.

"SON ZAMANLARDA MEHDİLİK İLAN ETMİŞTİ"

Mağdur çocuğun babası ise, cinsel istismarcı sahte şeyhin kendisine evladı gibi yaklaştığını belirterek, "Fatih Nurullah'la aramız çok iyiydi. Bütün cemaatin hepsi biliyordu, beni evladından ayırt etmedi. Babamdan daha ileri seviyordum. Biz onu gerçekten peygamber vekili olarak görüyorduk. Son zamanlarda da mehdilik ilan etmişti. Biz yalan söylemeyeceğini düşünerek, onu gerçekten mehdi olarak görüyorduk" ifadelerini kullandı.

12 yaşındaki kızı sahte şeyhin cinsel istismarına uğrayan anne konuştu: Kızım 'Anne size bir yapmasından korkuyorum' dedi

"KIZIMIN TEDAVİ OLMASINI İSTİYORUM"

Kızının yaşadıklarından çok etkilendiğini ancak henüz rehabilitasyonun başlamadığını anlatan annesi, "Ben biraz bu olayların bitmesine yakın tedavi olmasını istiyorum. Bugün olsa giderim, o yere değil ama. Benim öyle bir düşüncem yok. Sonuçta biz oraya Allah için gidiyoruz, o kişi için gitmiyoruz. Ben o şekilde düşünmüyorum, bir korkum yok. Biz oraya Allah rızası için gittik, bugün olsa yine giderim. O yere değil ama"

"25 BİN KİŞİYİ RAHAT BİR ARAYA TOPLAYACAK GÜCE SAHİP"

Mağdur çocuğun babası, son yaptığı programlarla birlikte Fatih Nurullah'ın rahat 25 bin kişiyi bir araya toplayacak bir güce sahip olduğunu belirterek, "25 bin kişinin yanında, işi olup gelemeyenleri de koyarsak rahat 40 – 50 bin kişilik bir cemaat yapısına sahipti. Bunun ismini duyup buna göre hareket edenlerin sayısı 60 – 70 bin kişi vardır" ifadelerini kullandı.

"DEVLETİMİZ SAĞ OLSUN YANIMIZDA"

Baba, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar devletimiz sağ olsun yanımızda oldu, koruma verdi. Davamızdan vazgeçmememiz için bizi desteklediler. Biz, Cumhurbaşkanı, Aile Bakanı, bize yardım edebilecek kim varsa hepsinden yardım istiyoruz. Önce Allah'a sığındık sonra da devletimize sığınıyoruz. Bu süreçte bizi olayın ilk gününden bu güne kadar takip eden Sayın Canan Kaftancıoğlu'na maddi ve manevi yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sakarya Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (173)

Atsız Kral:

Kızınızı tedavi ettirmeyi düşünüyorlar da kendilerinin tedaviye ihtiyacı olduğunun farkında değiller. Mehdi olduğuna inanacak kadar gözü kör olmuş aptal topluluğu bunlar. Müslümanım diye kendilerini avutuyorlar. "Bugün olsa yine giderim." diyip de "O yere değil ama." diye vurgu yapması hiçbir şey değiştirmiyor kafa yine geriden geliyor. Tıpkı telefon kaydında eşinin istismarı duyduktan sonra hala o kişiye "Efendim" diye hitap etmesi gibi...

230
18
yanıtYanıtla
cevap krala:

kral cok haklisin. asil tedaviye ihtiyaci olan kizin anasi . ve babasi. kizin anasina tedavide fayda vermez zivanadan cikmis. sonuc mapus

yanıt36
yanıt4
Yahya:

Bizim ülkede tacizci tecavüzcü sahte şehy tarikat liderleri sahte mehdileri imamları aynı hücrede tutulsa nasıl bir manzara olurdu.

yanıt14
yanıt3
Nurcan:

Atsız kral çok doğru söylediniz gercekten öyle

yanıt4
yanıt0
Murat:

Kızını sen pazarladin gelip adamla kızını evlendirmek için ugrastin para koparmak için santaj yaptin ama kimse senin o ses kayitlarinda yaptıklarına bakmiyor

60
94
yanıtYanıtla
HÜLAGÜ:

12 yaşındaki kızı öyle mi? Oğlum siz sapık mısınız nesiniz?

yanıt65
yanıt19
Zeko:

Sen bu yazdıklarına inanıyorsan kuran çarpsın insan deyilsin önce bir yargıyı bekle ne bileyim bir sonuç elde et varmı evladın

yanıt2
yanıt0
Nurcan:

Murat bey aynı fikirdeyim sizinle kesinlikle katılıyorum

yanıt3
yanıt3
Fadime acar:

Yanı ses kaydı yalan diyosun..Hadi anne pazarladı ki imkansız 12 yasindaki çocuğa 12 ,12 cinsel istismarda bulunmak nasil biir sapıklıktır ha.hala o sapığı haklı çıkarma derdindemisin.Sana bu yazdığının hesabını yaşam verecek..A çocuğuna bisey olmasın günahsız yavruvaklara.bizzat sana hayat ogretsin

yanıt4
yanıt1
RIZA:

Şov yapma bro. Delilin varsa, gider savcılığa verirsin. Burada kışkırtıcılık yapmakla eline ne geçecek? Durduk yere insanları karalmak nedir yahu..

yanıt7
yanıt0
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title