Haberler

ZONGULDAK - Kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Güncelleme:

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı, bir otobüsün arızalanması sonucu vatandaşlar hastaneye yürüyerek ulaşmaya çalıştı.

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı, bir otobüsün arızalanması sonucu vatandaşlar hastaneye yürüyerek ulaşmaya çalıştı.

Kentte dünden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapılıyor. Sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran trafik ekipleri, zincirsiz yola çıkan sürücülere yardımcı oluyor.

Kar nedeniyle ağaçlar ev ve araçların üzerine devrildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne giden bir otobüsün arıza yapması sonucu vatandaşlar karlı yolda yaklaşık 2 kilometre yürüyerek hastaneye ulaşmaya çalıştı.

Kamil Ekim, gazetecilere, belediye otobüsünün tünel çıkışında arazi yaptığını belirterek, "Yaklaşık 20 dakikadır yürüyorum. Hastaneye gitmeye çalışıyorum." dedi.

Zonguldak-İstanbul kara yolunda kar yağışı ulaşımı aksatıyor

Kenti İstanbul'a bağlayan kara yolunda zor anlar yaşayan bazı sürücülerin araçları yolda kaldı, rampayı çıkmakta zorlanan araçlar nedeniyle güzergahta kuyruk oluşturdu.

Karayolları Şube Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle yol açma ve tuzlama çalışması yaptı.

Zaman zaman durma noktasına gelen trafik akışı, ekiplerin müdahalesiyle normale döndü.

Zonguldak-İstanbul kara yolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik, uzun araç geçişlerine çift yönlü kapatıldı.

252 köy yolu ulaşıma kapandı

Yoğun kar nedeniyle Merkez'de 23, Alaplı'da 35, Ereğli'de 40, Çaycuma'da 46, Devrek'te 74, Kozlu'da 23, Gökçebey'de 10 ve Kilimli'de 1 olmak üzere toplam 252 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürürken, 112 Sağlık ve UMKE ekipleri de köylerinde mahsur kalan hastalara ulaşmaya çalışıyor.

Dün akşamdan itibaren iki hastayı köylerinden alarak hastaneye ulaştıran ekiplerin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Tragger Düzce Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title