Haberler

Yunan Turizmciler, Taksim'de İftar Sofrasında

Türkiye Otelciler Birliğinin (TÜROB) davetlisi olarak İstanbul'da bulunan Yunan turizmciler, Taksim Meydanı'nda Beyoğlu Belediyesinin iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Otelciler Birliğinin (TÜROB) davetlisi olarak İstanbul'da bulunan Yunan turizmciler, Taksim Meydanı'nda Beyoğlu Belediyesinin iftar yemeğine katıldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Taksim Meydanı'ndaki iftar yemeğine gelen turizmcileri karşılayarak, bir süre onlarla sohbet etti.

Demircan, burada yaptığı konuşmada, ramazanın bereket ve rahmet ayı olduğunu söyledi.

Ramazanın insanları kucaklaştıran ve kardeşliği öğreten bir havası olduğunu dile getiren Demircan, bu ayın özel havasından herkesin faydalanması gerektiğini anlattı.

Demircan, Taksim Meydanı'nda Türkiye Otelciler Birliğinin (TÜROB) davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Yunan turizmcileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Yunanistan'dan buraya gelmiş bir grup misafirimiz var. Onlar da bu ramazan ayının bu iftarını, bu güzelliğini, bu ramazanın atmosferini burada bizlerle yaşamak istediler. Bu iftar vaktinde onları burada ağırlamak bizim için mutluluk. Cenab-ı Allah birliğimizi daim eylesin. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara fırsat vermesi." diye konuştu.

TUROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ise Yunanistan'ın Türkiye için önemine değindi.

Son zamanlarda Yunanistan pazarında ciddi bir daralma olduğunu belirten Taşdemir, "Biz de bu daralmayı gidermek için Yunanistan'dan yaklaşık 60 civarında turizmciyi buraya davet ettik. Onları buraya davet etmekteki amacımız kentteki yaşamı onlara gösterip kentte her şeyin normal olduğunu göstermek. Onların da burada gördüklerini, yaşadıklarını orada paylaşmalarını sağlamak. Biz bu etkinliklerin oldukça pozitif sonuçlarının ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz." değerledirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Beyoğlu Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title