Haberler

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un Evinde Öldürüldüğü Davada Tanık: Bana da Cinsel Saldırıda Bulundu

Güncelleme:

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un öldürülmesine ilişkin ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan sanık, "Keşke hiç tanımasaydım" derken, duruşmada dinlenen tanık, sanığı tanımadığını belirterek, "Bana sosyal medya üzerinden cinsel yaklaşımda bulundu." dedi.

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un öldürülmesine ilişkin ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan sanık, "Maktül ile aramızda yönetmen ve oyuncu ilişkisi vardı. Ailem mahçuptur, ben bunları hak etmedim. Keşke hiç tanımasaydım" derken, duruşmada tanık olarak dinlenen İ.E.A., sanığı tanımadığını belirterek, "Bana sosyal medya üzerinden cinsel yaklaşımda bulundu, psikolojim bozuldu, işi bıraktım" dedi.

NE OLDU?

Kanatsız Kuşlar dizisi, Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet, Ankara Ayazı filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 dizi ve filmin yönetmeni, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. Uzun'u, yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alan O.A.'nın öldürdüğü belirlendi.

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un Beyzbol Sopasıyla Öldürülmesi Davasında Tanık: Bana da Cinsel Saldırıda Bulundu

YÖNETMENİN ÖLDÜRÜLMESİ DAVASINDA SANIĞIN YARGILANMASINA DEVAM EDİLDİ

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un Şile'deki evinde öldürülmesine ilişkin 19 yaşındaki O.A.'nın "canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" ve "nitelikli yağma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Anadolu 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık O.A., cezaevinden getirilirken, taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

"ARAMIZDA YÖNETMEN, OYUNCU İLİŞKİSİ VARDI, KEŞKE HİÇ TANIMASAYDIM"

Duruşmada söz alan sanık Osman A., "Maktül ile aramızda yönetmen ve oyuncu ilişkisi vardı. Kendisi beni evine götürüp cinsel saldırı gerçekleştirdi. Benim rızam olmadan bunları yapmamış olsaydı bugün pişmanlık duyduğum olay olmayacaktı. Ailem mahçuptur, ben bunları hak etmedim. Ben sadece kendimi korumak istedim,pişmanım. Keşke maktülle tanışmamış olsaydım" dedi.

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un Beyzbol Sopasıyla Öldürülmesi Davasında Tanık: Bana da Cinsel Saldırıda Bulundu

"BANA DA CİNSEL YAKLAŞIMDA BULUNDU"

Duruşmada tanık olarak dinlenen İ.E.A., sanığı tanımadığını belirterek, "Ben 2014 yılında 16-17 yaşlarımdayken sette çalışıyordum. Oranın en kıdemsizi bendim, çok acemiydim. Kemal hoca yanıma yaklaştı, bana eliyle dokundu, benimle ilgilendi. Sette 150 kişi çalışıyordu, 'koskoca yönetmenin benimle ne işi olur' dedim. Sonra müzik yapmaya başladığımı öğrendi ve destek olacağını söyledi. Küçüktüm, bazı şeyleri fark edemiyordum ancak şüphe aradım. Bana sosyal medya üzerinden cinsel yaklaşımda bulundu, psikolojim bozuldu, işi bıraktım. Bu olayı haberlerde öğrenince kendim sanığın bir arkadaşına ulaştım ve tanıklık yapmak istediğimi söyledim" ifadelerini kullandı. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık O.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, yönetmen Mustafa Kemal Uzun ile figüran O.A.'nın dizi çekiminde tanıştıkları, olay tarihinde şüpheli ve maktülün Şile'ye gittikleri ve bir restaurantta yemek yiyip alkol içtikleri anlatıldı. Maktül ile şüphelinin evde de alkol almaya devam ettiklerinin belirtildi. Şüphelinin ifadesinde maktülün cinsel yakınlaşmada bulunmak istediğini söylediği kaydedilirken, şüphelinin tiksinme duygusu ile bir eline beyzbol sopasını aldığı, diğer eline ise mutfak tezgahından ekmek bıçağı aldığı, sırtüstü maktülün uzandığı sırada elindeki bıçağı maktülün göğüs kısmına sapladığı vurgulandı. İddianamede, şüphelinin "canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" ve "gece vakti silahla nitelikli yağma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Uzun Yönetmen 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (14)

Culpa:

Çocuk dediğiniz katil 19 yaşında. Kendi kararını vermiş ve adamın evine gitmiş. Yani aslında kabullenmiş oraya giderken belli ki. . Yani o da bu yolun yolcusuymuş. .

5
21
yanıtYanıtla
esmer:

adam oğlancıymış . ünlü olmak meşhur olmak kolay mı sanmıştın. Bedellerini ödemezsen seni oynatır mı bu adam filminde dizilerinde vs

23
0
yanıtYanıtla
geçmiş zaman olur ki....:

erkan özerman''da kıvanç tatlıtuğu yetiştirmişti sanırsam. kıvanç''ın çırılçıplak fotoğraflarını çekmiş halen kasasında saklıyormuş. sacit aslan anlatmıştı sitesinde.

yanıt3
yanıt0
Zuhal:

Olayın böyle geliştiğini anlamak zor değildi. Bu alem pis, sapkın. kapkara(. Içlerinde gerçekten ahlaklı üç beş insanın dışında)Gençler ozendiginiz hayatın çok büyük bedelleri olabileceğini düşünmek zorundasınız.

13
0
yanıtYanıtla
YSNOKR:

5 SENE CEZA VERİLİP CEZANINDA ERTELENMESİNE DEMELİ BENCE. . .

10
1
yanıtYanıtla
kimse kalmasin:

Hani nerde bizim yastik alti dövüzleimiz, haa dogru ya Ucak geldi dimi atar dan.

2
5
yanıtYanıtla
çözüm:

kemal uzun gençlik yıllarında akdeniz caddesinde kaset de doldurulan plakçı dükkanı işletti mi. sanki gözüm ısırıyor fatihten. gençlik fotoğraflarını görünce ya tanıdım ya da benzettim. orada bir kasetçi vardı acaba kendisi miydi. Allah rahmet eylesin.

1
2
yanıtYanıtla
sercan:

ulan bu ölen adamı hababam sınıfı''nda izler severdik. vay be

2
0
yanıtYanıtla
Yasocan:

Adil bey sizi tebrik ediyorum gerçekten çok üzgünüz bu topları gerçkten kesmek lazım bu tür gençleri kandırıp kötü yola koyolar

1
1
yanıtYanıtla
Passive212:

çocuk dediğiniz kişi yetişkin bir erkek. gitmeseymiş adamın evine ne işi varmış? ben onun instagramına baktım belli ki o da eşcinsel. . . Bile bile sen içkileri götür, yemekleri ye sonra da canavarca hisle adamı öldür. Gitme kardeşim senin aklın yok mu? kaç yaş büyük adam seninle neden yemeklere çıksın. . . İyi ceza vermişler. . . İbret olsun herkese. Hiç yönetmeni suçlamayın. Adam medeni medeni bu varoş yavrusuna niyetini belli etmiş zaten.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title