Haberler

9 yaşındaki kız çocuğu, can çekişen yavru kediyi görünce gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

Antalya'da, bisiklet sürerken yol kenarında can çekişen yavru kediyi gören 9 yaşındaki Laden Cengiz, gözyaşlarına boğuldu. Babası tarafından güçlükle sakinleştirilen küçük kız, barınak görevlileri gelinceye kadar kedinin başından ayrılmadı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde babasıyla birlikte bisiklete binen 9 yaşındaki Laden Cengiz, yol kenarında can çekişen yavru kediyi görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Bisikletinden inerek yavru kedinin yanına giden ve severken sürekli ağlayan minik Laden, babası tarafından güçlükle sakinleştirildi. Laden, barınak görevlisi gelinceye kadar kedinin başından ayrılmadı.

9 yaşındaki kız çocuğu, can çekişen yavru kediyi görünce gözyaşlarına hakim olamadı

KEDİNİN ACI ÇEKTİĞİNİ GÖRÜNCE AĞLAMAYA BAŞLADI

Polis memuru Celal Cengiz'in kızı Laden Cengiz (9), babasıyla birlikte bisiklet turuna çıktı. Baba - kız bisikletleriyle Aşağı Hisar Mahallesi Orhangazi Caddesine geldiklerinde yolun kenarında bir kedinin acı içerisinde kıvrandığını gördü. Bisikletinden inerek yavru kedinin yanına gelen Laden Cengiz, kedinin çektiği acı karşısında ağlamaya başladı. Minik Laden, acı çeken kedinin başını okşayarak severken, babası Celal Cengiz, telefonla Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağını arayarak durumu bildirdi. Kısa bir süre sonra barınak görevlileri olay yerine gelirken, Laden bir an bile yavru kedinin başından ayrılmadı.

9 yaşındaki kız çocuğu, can çekişen yavru kediyi görünce gözyaşlarına hakim olamadı

BARINAĞA GÖTÜRÜLEREK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kedinin durumunu inceleyen barınak görevlileri, görünürde herhangi bir darbeye rastlanmadığını, yediği bir şeyden zehirlenmiş olabileceğini belirttiler. Yavru kedi, barınağa götürülerek tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Celal Cengiz Manavgat Antalya Haberler

500

Yorumlar (7)

eser:

Böyle merhametli evlatlarımızı gördükçe gururlanıyorum ve geleceğe olan umudum artıyor. Allah seni ailene bağışlasın hanım kızım.

14
0
yanıtYanıtla
KEJU:

SENİN KALBİNİ SEVERİM BEN. MERHAMETLİ EVLATLAR YETİŞTİREBİLEN AİLELERE NE MUTLU. . .

12
0
yanıtYanıtla
..:

senin o kocaman merhametli yüreğinden öperim güzel çocuk. . beni de ağlattın. . biz masum canlara dahi kıyamazken vicdandan merhametten yoksun ALLAH korkusu olmayan caniler her türlü canlıya ( hayvana çocuklara insanlara. . ! ) gözlerini kırpmadan kıyıyorlar !! cehennem ateşi az gelir onlara. .

10
0
yanıtYanıtla
Meryem:

Merhametli, güzel yürekli çocuklarımızı görünce geleceğe umutla bakıyorum:)

7
0
yanıtYanıtla
HELEDUR:

Senin gibi akıllı güzel düşünceli kadınlar yaşam enerjisi veriyor.

yanıt0
yanıt0
bazı:

bazı adiler de var ki dünyanın en masum olan bu hayvanlara tekme atıyor, öldürüyor, zehirliyor. . . . Çocuğa helal olsun.

5
0
yanıtYanıtla
xx:

kasitli oldurenler cocukdan insanlik ogrenin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title